Panourile bordurate – de ce sunt foarte folosite de mesteri?

Cu totii stim ca plasa bordurata sau mai bine zi panourile bordurate reprezinta una dintre cele mai bune solutii pentru a realiza garduri.

Panourile bordurate au inceput sa fie din ce in ce mai utilizate si preferata in detrimentul multor altor materiale atat in majoritatea constructilor, cat si de persoanele fizice datorita seriei de avantaje pe care panourile bordurate le ofera.

Panourile de gard – propietati

Un gard realizat din panouri bordurate este o solutie care se regaseste in domenii precum: industrial, agricol, civil si tot asa mai departe. Acest lucru se intampla pentru ca acest tip de imprejmuire este extrem de eficienta din foarte multe puncte de vedere si se preteaza extrem de bine oricarei destinatii.

panouri bordurate

Plasa bordurata este realizata din bare zincate de otel

Astfel, panourile bordurate sunt realizate din bare zincate de otel, iar acest lucru le ofera o serie de calitati foarte importante. Mai mult decat atat, faptul ca sarma este supusa unui proces de zincare face coroziunea sa nu fie o problema pentru aceste materiale.

Calitate – datorita faptului ca panourile bordurate de pe acest link sunt realizate dintr-o materie prima extrem de calitativa si cu foarte multe propietati, lucru care face ca panourile bordurate sa fie extrem de calitative. In plus, prin faptul ca panourile se utilizeaza impreuna cu o centura de beton impreuna, acest material vor reprezenta o imprejmuire de calitate pe care orice spatiu o poate avea.

Siguranta ridicata – de cele mai multe ori, unul dintre principalele scopuri pe care trebuie sa le indeplineasca niste panouri bordurate este sa protejeze suprafata respectiva si sa indeplineasca o imprejmuire.

Datorita faptului ca distantele dintre barele din otel din care un panou de gard este realizat, este mica si astfel nu se permite deloc accesul animalelor sau altor lucruri.

Durata foarte lunga de viata – orice gard trebuie sa aiba o durata foarte mare de viata. Acest lucru reprezinta o alta propietate extrem de importanta pe care panourile bordurate o au.

Aspect placut – pe langa proprietatile de ordin tehnic de mai sus panourile bordurata au si un aspect placut. Designul lor simplist le fac foarte usor de incadrat in stilul oricarui spatiu, fiind potrivite atat pentru un mediu modern, cat si pentru unul mai conservator. In plus, pe aceste panouri bordurate se pot prinde diferite plante si astfel se realizeaza un aspect si mai placut.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.