Parcul de masini Arad s-a imbogatit de saptamana aceasta cu noul model Mercedes X-Class

Parcul de masini Arad s-a imbogatit de saptamana aceasta cu noul model Mercedes X-Class. Primul pick-up din istoria constructorului german de masini de lux Mercedes-Benz, este disponibil oficial pe piata din Romania.

Dealerul Auto Schun Romania a adus in premiera in tara primul pick-up din istoria Mercedes, chiar si inaintea reprezentantei Mercedes-Benz.

Anuntul a fost facut de Auto Schunn pe pagina oficiala de Facebook, unde a postat cateva imagini si un clip video cu noul Mercedes X-Class.

Informatia a fost preluata de site-uri mari de stiri auto din Romania, precum Promotor, Auto Expert, Auto Bild, dar si de platforma de stiri Profit.ro.

Vestea ca Auto Schunn este primul dealer din Romania care a adus in tara pick-up-up Mercedes a fost cu atat mai surprinzatoare, cu cat Mercedes-Benz nu a anuntat nici pana acum lansarea oficiala a modelului in Romania.

Noul Mercedes X Class poate fi achizitionat de la reprezentanta Auto Schunn si chiar poate fi solicitat pentru test drive.

Autoturismul are o capacitate de incarcare marfa de 1.1 tone, care poate sustine, de exemplu, 17 butoaie cu bere a cate 50 de litri. Noul vehicul Mercedes poate tracta pana la 3.5 tone, cam cat un iaht cu lungime de pana la opt metri.

Forta superioara de tractare se datoreaza sasiului de tip scara din otel de cea mai inalta calitate. Platforma de baza a noului Mercedes X-Class este preluata de la Nissan Navara. Ampatamentul masoara 3.15 metri, destul pentru a asigura un confort interior sporit atat pentru sofer cat si pentru cei patru pasageri, dar si la rularea pe suprafete denivelate sau in viraje.

In ceea ce priveste motorizarea, noul pick-up vine in doua variante, cu motoare de 2.5 litri si 2.3 litri, ambele alimentate cu carburant diesel.

In anul 2016, potrivit datelor oficiale oferite de Guvern si preluate de Agerpres, parcul de masini Arad numara peste 4000 de autoturisme Mercedes-Benz.

Din numarul total de masini Mercedes din Arad, cele mai populare sunt autoturismele din clasa A (peste 425 de unitati), clasa C (404 unitati), clasa E (253 de unitati) si clasa G (95 de unitati).

Auto Schunn Romania este dealer autorizat Mercedes-Benz in tara noastra, cu o experienta de piata de peste de 24 de ani. Dealerul este prezent in Romania cu reprezentante auto in orasele Arad, Deva, Sibiu si Suceava.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.