Pentru un design reusit alege niste benzi LED pentru casa ta!

Iluminatul reprezinta o parte foarte importanta in orice locuinta, o parte care trebuie sa iti ofere un confort ridicat si o armonie perfecta.
Niste benzi led sunt foarte utile pentru a da un plus designului interior al unei locuite.Benzile led pot pune in valoarea orice element decorativ pe care tu vrei sa-l pui in evidenta sau sa fie iluminat particular sau intr-un mod mai special. Folosirea un sistem de benzi led, atat pentru un design reusit, cat si pentru o iluminare buna a locuintei prezinta foarte multe avantaje din mai multe puncte de vedere. Benzile led sunt o idee simpla de folosit pentru un design de interior reusit, dar in acelasi timp te si ajuta sa economisesti la factura de energie electrica. Benzile led consuma cu de pana la 8 ori mai putin curect electric decat becurile traditionale, acestea potrivindu-se foarte usor oricarei suprafete.
benzi led

La led-concept.ro gasesti doua tipuri de benzi LED

Benzi LED colorate – mai multe culori pe o singura banda LED, culori pe care le veti putea schimba cu ajutorul unei telecomande.
Benzi LED monocrom – o singura culoare, alb rece, alb cald, albastru, rosu, verde, mov sau galben.
Oferta de benzi LED de la LED-Concept este cea mai buna varianta pentru orice tip de design. Benzile LED pot fi taiate pentru a se potrivi in locuri greu accesibile. Avand in vedere ca benzile LED sunt produse inovatoare si practice, cei de la led-concept.ro ofera preturi de producator si certificate de garantie.

Intra acum pe site-ul magazinului de iluminat LED-Concept pentru a vedea toata oferta de produse de iluminat pe baza de led.

Care este structura acestor benzi led?

Cand vorbim despre structura unor benzi led putem concluziona ca nu este una complexa. Pe scurt ele sunt formate dint-o serie de beculete legate in serie si atasate pe un suport rigid sau flexibil ce ii permite montarea si pe forma mai robuste, in functie de necesitati si nevoie.

Suportul si beculetele pot avea mai multe marimi ce influenteaza in mod direct si puterea cu care acestea lumineaza. Astfel, traducand ce tocmai am spus, cu cat este mai groasa si mai lunga banda cu atat este mai puternica si mai performanta.

De asemenea unele benzi led pot fi o solutie si pentru medii umede sau pentru exterior intrucat ele sunt capsulate au capacitatea de a rezista cu usurinta factorilor externi precum apa, praful, etc.

Unde putem folosiaceste sisteme de iluminat?

Chiar daca aveti nevoie de o sursa de iluminat rezistenta sau de un mod artizanal de a pune in evidenta anumite elemente de mobilier sau de decoratiune, acest benzi led sunt intotdeuna o solutie. Ele pot fi integrate in combinatii diverse, cu diverse aplicari in masti ale tavanelor false, sub pat, sub birou si in zilele noastre chiar si pentru iluminatul picioarelor in masina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.