Percheziţii în Bucureşti şi alte trei judeţe la persoane care duceau tinere la prostituţie în Anglia

Mai multe percheziţii au loc, joi dimineaţa, în Bucureşti, Prahova, Braşov şi Giurgiu la persoane bănuite că au racolat femei pentru a practica prostituţia în ţară şi în Marea Britanie.

Potrivit unui comunicat transmis joi dimineaţa de Inspectoratul General al Poliţiei Române, poliţiştii din Prahova şi cei ai Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române fac 10 percheziţii la persoane bănuite de proxenetism. 9 mandate de aducere vor fi puse în executare.

Descinderile au loc în municipiul Bucureşti, precum şi în alte locaţii din judeţele Prahova, Braşov şi Giurgiu.

Potrivit anchetei, mai multor persoane ar fi racolat femei în vederea practicării prostituţiei atât în ţară, cât şi în Marea Britanie, iar o parte dintre persoanele cercetate ar fi facilitat practicarea prostituţiei prin închirierea de imobile în acest scop.

„Nouă mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie aduse la sediul poliţiei, în vederea audierii şi dispunerii de măsuri legale”, a transmis IGPR.

Percheziţiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor SIAS din cadrul IGPR şi SAS din cadrul IPJ Prahova, precum şi cu participarea unor echipe de poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei şi IPJ Giurgiu şi jandarmi din Ploieşti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.