Petrecerea de nunta sau de botez – spectacol de emotie si voie buna cu trupa Amatis

Ziua nuntii reprezinta pentru fiecare cuplu un moment unic, pe care isi doreste sa il celebreze cu bucurie si intr-o atmosfera de poveste.

Formatia de nunta Amatis

Fie ca este vorba despre o petrecere de nunta simpla, cu un numar restrans de invitati, fie ca ne raportam la un eveniment mai amplu, ambianta creata trebuie sa bucure atat invitatii, cat sa aduca si un aer de sarbatoare pentru cei doi indragostiti, care si-au unit destinele.

Mai mult, acest moment este de obicei urmat de ziua botezului, in care iubirea celor doi a dat roade prin aparitia copilului. Un moment care trebuie marcat prin bucurie si atmosfera de veselie. Bineinteles, ne referim la un scenariu clasic, insa indiferent de conjunctura, ambele motive de sarbatoare au in comun dorinta de a da o petrecere intr-o atmosfera festiva, plina de emotie si de energie.

Pe langa alegerea unui local potrivit, in ton cu gusturile mirilor sau ale proapetilor parinti, muzica este principalul factor care influenteaza atmosfera din cadrul unei astfel de petreceri. Alegerea unei trupe de muzica, care sa incunune momentul cel fericit cu un repertoriu bogat, variat si de calitate se dovedeste de cele mai multe ori o alegere destul de dificila, deoarece pe piata de divertisment din Romania, ofertele sunt numeroase.

Optiunea de a include in atmosfera petrecerii piese cantate de o formatie de botez din Bucuresti sau din orice alta parte a tarii, poate fi o alternativa de succes pentru a aduce autenticitate si culoare unui eveniment. O trupa formata din muzicieni talentati, vocalisti si instrumente adevarate, vor garanta un efect mult mai animat. Personalitatea unica a unei formatii trebuie sa corespunda unor criterii prestabilite de cei care organizeaza un astfel de eveniment si sa se inscrie in atmosfera generala a tematicii si a spatiului in care se desfasoara petrecerea.

Este foarte important ca muzicienii invitati sa reuseasca sa inspire acea energie de petrecere, care sa imbie la dans chiar si cei mai timizi invitati. Pentru ca amintirile sa fie pe masura si pentru a marca momentul intr-un ton voios sau cu o atmosfera aparte, formatia de nunta Amatis este exemplul potrivit, propunand un repertoriu variat, care sa bucure chiar si cele mai pretentioase preferinte.

Stiind ca muzica live aduce un plus de emotie in cadrul unei petreceri de nunta sau de botez, aceasta formatie nunta reuneste un grup de membri dedicati si pasionati de muzica, completand spectacolul cu pasi profesionisti de dans modern. Cei 8 tineri si-au facut un scop din a aduce pe chipul petrecaretilor zambete, dar si clipe autentice pentru ei. Muzica lor este dedicata atat pentru cei care se iubesc si aleg sa isi uneasca drumurile, cat si pentru cei care se bucura de un nou membru al familiei.

Prin urmare, un eveniment reusit este posibil prin selectarea unei formatii de muzica potrivite, ce pregateste un repertoiu care sa incununeze si sa complimenteze bucuria unei petreceri de nunta sau de botez.

Cu un program diversificat pentru fiecare client, formatia de nunta Amatis se adapteaza in functie de criteriile celor care ii invita la evenimentul lor, oferind un spectacol plin de emotie si de muzica de calitate. Mai multe detalii despre activitatea trupei pot fi regasite pe pagina de Facebook a formatiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.