PHOENICIA HOLIDAY RESORT se distreaza alaturi de Andra, intr-un super concert!

Phoenicia Holiday Resort isi rasfata oaspetii.

In semn de multumire fata de cei care au ales litoralul romanesc si in mod special hotelurile din grupul Phoenica Hotels, plaja Phoenicia Holiday Resort (zona Mamaia Nord) gazduieste marti, 2 august, incepand cu ora 21.45, un superconcert sustinut de indragita artista Andra, alaturi de band-ul sau. In cadrul concertului, artista va interpreta atat piesele recent lansate, cat si melodiile care au consacrat-o.

Seara de 2 august se anunta una speciala si datorita faptului ca organizatorii au pregatit multe suprize si momente de neuitat pentru oaspeti. Startul va fi dat de trupa Rebel, printr-un carnaval plin de culoare si veselie, devenit deja traditie in complexul Phoenicia.

Apropierea dintre grupul Phoenicia Hotels si indragitul cuplu Andra si Catalin Maruta a inceput in urma cu mai bine de patru ani cand cei doi si-au petreacut vacanta pe litoralul romanesc alaturi de baietelul lor, David. Incantati de ceea ce au gasit in cadrul complexului Phoenicia Holiday Resort, acestia au revenit an de an impreuna cu parintii lor si cel mic, cu totii devenind in scurt timp parte a marii familii phoeniciene.

Si anul acesta familia Maruta a petrecut deja cateva zile in cadrul complexului Phoenicia Holiday Resort, bucurandu-se de o frumoasa primire atat din partea gazdelor, cat si a turistilor care au fost fericiti sa descopere prezenta indragitului cuplu.

Dupa 2 decenii de experienta pe piata turistica din Romania, Phoenicia Hotels este considerata la momentul actual cea mai mare firma privata, ca numar de paturi din Romania, cu peste 6000 de locuri de cazare. An de an, grupul Phoenicia Hotels si-a marit numarul membrilor familiei an de an, ajungand in prezent sa detina zece hoteluri si doua ansambluri rezidentiale.

Fie ca sunteti oaspetii Phoenicia Holiday Resort, fie ca ati ales litoralul romanesc ca si destinatia dumneavoastra de vacanta, Phoenicia Holiday Resort va asteapta la concert!

Pentru informatii suplimentare:
Lucian Morteanu
Telefon: +40 726 363 128
E-mail: marketing@phoeniciahotels.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.