Polei pe trotuarele din Bucureşti. Au crescut îngrijorător cazurile de fracturi şi entorse

Urgenţele ortopedice au crescut în Capitală, după ce zeci de persoane au suferit luxaţii sau fracturi după ce au alunecat din cauza poleiului depus pe străzi. Astfel, la Ambulanţa Bucureşti au fost sesizate aproape 100 de urgenţe în ultimele 24 de ore.

„Au crescut urgenţele ortopedice, vorbim de 71 de cazuri în 24 de ore, care au prezentat fracturi, luxaţii şi entorse, şi 27 de persoane care au prezentat traumatisme prin cădere”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Alis Grasu, şefa serviciului de Ambulanţă Bucureşti – Ilfov.

Potrivit acesteia, persoanele care au prezentat urgenţe după ce au căzut din cauza poleiului se încadrează în toate vârstele.

„Noi credem că urgenţele vor fi mai multe vineri, pentru că este zi lucrătoare, faţă de joi care a fost zi liberă şi foarte multe persoane au stat acasă”, a mai precizat Alis Grasu.

Potrivit meteorologilor, şi vineri se va depune polei în Capitală.

„Astfel, vineri, temporar vor mai fi precipitaţii în Bucureşti, dar slabe cantitativ, sub formă de lapoviţă şi ninsoare dimineaţa, apoi mai ales ploaie. Vor mai fi depuneri de polei. Vântul va sufla în general moderat, temporar cu unele intensificări ce vor atinge la rafală viteze de până la 55 km/h. Temperatura aerului nu va avea variaţii semnificative şi se va situa în jurul valorii de -1 grad Celsius”, se arată în prognoza ANM.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.