Polistiren extrudat – o solutie ingenioasa pentru izolat de calitate

Ce stim despre polistiren extrudat

Polistiren extrudat este de fapt o spuma rigida compusa dintr-o structura cu celule inchise.

Acest material este realizat cu ajutorul unui extruder special. In aceste extrudari, materiile prime sunt topite si amestecate cu o serie de agenti de suflare speciali pentru a obtine o spuma uniforma. Spuma este indepartata si se numeste de fapt un material de polistiren extrudat.

Materialul finit are o forma plana si diferite grosimi. Apoi, este gata sa fie racit si taiat la dimensiunea dorita, apoi prelucrat pe margini.

Alte detalii demne de mentionat

Podeaua este suprafata pe care o petrecem in fiecare zi, este mai bine sa folosim polelifenene extrudate pentru a izola, astfel incat oamenii din camera nu vor satisface problemele de sanatate. Daca polistiren extrudat nu este utilizat in izolatia termica, acesta poate avea un efect negativ asupra zgomotului casei. Gama completa mesterumanole.ro aici: https://mesterumanole.ro/materiale-de-constructii/termoizolatii/polistiren-extrudat
polistiren extrudat
Expertii in constructii recomanda aceasta optiune deoarece este solutia cea mai eficienta. In plus, pentru sistemul de incalzire prin pardoseala, se recomanda utilizarea placilor de polistiren extrudate fabricate special pentru proiect. Rolul acestui material este de a izola suprafata si este necesar sa se izoleze spatiul dintre ele.

In mod obisnuit, este exact ca toate sistemele termice de incalzire sunt montate pe cea mai rece camera, in special pentru blocuri, deci trebuie sa utilizati un strat de polistiren extrudat pentru a preveni dispersia de caldura.

Puncte forte

Polistirenul extrudat impiedica formarea umiditatii si a matritei

Daca exista un sistem de ventilatie adecvat, materialul impiedica aparitia mucegaiului si a umiditatii.

Prin urmare, pentru cei care doresc sa izoleze efectiv casa, este necesar sa se ia in considerare toate calitatea de mai sus. In Mesteru Manole, puteti gasi diferite variante si dimensiuni in polistiren , puteti alege sa alegeti sabloanele pentru proiectul dvs. Ai incredere in proiectele e devin calitative cu ajutorul Mesteru Manole!

One comment to “Polistiren extrudat – o solutie ingenioasa pentru izolat de calitate”
  1. Pingback: Polistiren extrudat – o solutie ingenioasa pentru izolat de calitate | PR de la A la Z

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.