Pop-Up Spider | Un sistem eficient comercializat de mareleprint.ro

Apeleaza la mareleprint.ro pentru cele mai bune sisteme – pop-up spider

Promovarea cu sistemele pop-up spider au revolutionat industria de comunicare si marketing de brand. Sunt mult mai putin costisitoare de produs decat suporturile complet personalizate si, datorita scheletului lor retractabil, pot fi usor asamblate si dezasamblate. Realizati dintr-o structura metalica, peretii de tip pop-up spider sunt, de asemenea, mai stabili si au o durata de viata mai lunga.
pop-up spider
Aceste sisteme vin in doua tipuri — pop-up spider sau pop-up textil — in functie de materialul care trebuie personalizat. Pop-up-urile textile sunt realizate dintr-un material textil ignifug, cu o usoara intindere si atingere.

Care sunt pasii de asamblare a acestui sistem?

Incepeti prin a atasa panourile expozitionale la suporturi folosind conectorii panoului expozitional. Apoi, utilizati burghiul pentru a fixa panourile de suporturi. In cele din urma, folositi surubelnita pentru a strange orice suruburi care sunt slabite.

Pentru a configura sistemul pop-up spider, trebuie mai intai sa goliti continutul pungii de transport pe podea. Acest lucru va va permite sa vedeti mai clar toate partile sistemului. Sistemul include tije metalice, o structura extensibila si panouri imprimate. Dupa ce aveti toate piesele asezate, puteti incepe sa extindeti structura sistemului.

Pentru a monta corespunzator sistemul  pop-up spider, urmatorul pas este sa montati tijele metalice de jos in sus. Asigurati-va ca repetati aceasta miscare pentru fiecare bagheta separat. Ultimul pas este montarea panourilor grafice incepand din centru si indreptandu-se spre laterale.

Acest proces dureaza aproximativ 10 minute. Vezi optiunile disponibile aici: http://www.mareleprint.ro/solutii/sisteme-de-expunere-signalistica/sisteme-expozitionale/pop-up-spider/

Care sunt beneficiile?

Acest sistem de promovare are multe avantaje care il fac atragator pentru afaceri. Poate cel mai semnificativ avantaj este ca este extrem de eficient in vizarea potentialilor clienti. Folosind datele clientilor, companiile pot crea promotii care sunt adaptate nevoilor si intereselor specifice ale pietei lor tinta, ceea ce face mai probabil ca acestea sa raspunda pozitiv la promovare. In plus, acest sistem este relativ usor de configurat si gestionat si poate fi folosit pentru a urmari rezultatele promotiilor, astfel incat companiile sa poata vedea ce functioneaza si ce nu.

Opteaza pentru cele mai bune sisteme de promovare de la mareleprint.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.