Presupuşii criminali ai omului de afaceri găsit împuşcat în maşină în Vrancea au fost reţinuţi. Aceştia încercau să fugă din ţară

Presupuşii criminali ai omului de afaceri găsit împuşcat în maşină, pe marginea drumului, în Vrancea, au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Cei trei, căutaţi în cazul de omor de la Vrancea, au fost prinşi luni de către poliţiştii de frontieră la Nădlac, în judeţul Arad, în timp ce încercau să iasă din ţară.

„În data de 25.02.2019, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II- Csanadpalota, I.T.P.F. Oradea, s-au prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţenii români S.B., C.M. şi V.G., cu vârste cuprinse între 28 şi 47 ani, domiciliaţi pe raza judeţelor Bacău şi Vrancea, pasageri într-un autoturism BMW X5”, se arată într-un comunicat al Poliţiei de Frontieră.

În momentul în care poliţiştii au verificat numele acestora în baza de date au constatat că pe numele celor trei era emisă o alertă, pentru punerea în aplicare a unor mandate de aducere emise de către autorităţile române, într-un dosar de omor

Săptămâna trecută, un bărbat de 61 de ani, asociat al unei case de schimb valutar, a fost găsit pe marginea unui drum judeţean, împuşcat în propria maşină.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a deschis un dosar penal pentru omor. Cadavrul bărbatului de 61 de ani a fost identificat de poliţiştii din Vrancea, pe marginea Drumului Judeţean 205 R, pe raza comunei Slobozia Ciorăşti, împuşcat în propria maşină.

Surse din Poliţie declarau că bărbatul în vârstă de 61 de ani era asociat la o casă de schimb valutar, iar în autoturism a fost găsită o sumă mare de bani, inclusiv valută.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.