Primăria vrea să preia un PARC din Bucureşti unde să organizeze fan-zone pentru EURO 2020

Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) vrea să preia în administrare Parcul Naţional, care se află în jurul Arenei Naţionale, pentru amenajarea de spaţii de vizionare a meciurilor la Campionatul European de Fotbal din 2020. Pentru asta, PMB are nevoie de votul consilierilor, în şedinţa de joi.

Primăria Municpiului Bucureşti (PMB) vrea să preia în administrare de la Consiliul Local al Sectorului 2, pe lângă Parcul Naţional, şi Teatrul de Vară „Mihai Eminescu”. Potrivit proiectelor de hotărâre, care se afla pe ordinea de zi a şedinţei de joi, municipalitatea intenţionează să amenajeze în ambele locaţii spaţii de vizionare a meciurilor de la Euro 2020.

„În vederea organizării spaţiilor de vizionare şi a fan-zonelor destinate desfăşurării turneului UEFA Euro 2020, este necesară, oportună şi legală preluarea din administrarea Consiliului Local Sector 2 în administrarea directă a Consiliului General, a imobilului Parcul Naţional, din Bd. Basarabia nr. 25-35, Sector”, se arată în proiectul de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei CGMB de joi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.