Primarul orașului Sângeorz-Băi a fost demis din funcție. Cumnatul său a fost numit edil interimar

Primarul orașului Sângeorz-Băi a fost demis din funcție de prefectul judeţului Bistriţa Năsăud, pentru că a fost condamnat la un an și 4 luni de închisoare.

Totodată, lui Traian Ogâgău i s-a interzis dreptul de a ocupa o funcție publică pentru o periodă de trei ani.

Primarul a fost judecat pentru refuzul de a i se recolta probe biologice atunci când a fost oprit în trafic de un chipaj de poliţie.

De asemenea, în luna februarie a anului trecut, fostul edil i-a închiriat un teren de 2.600 de metri pătrați tatălui său, fără a organiza o licitație.

Acum, primar interimar a devenit chiar cumnatul acestuia, care a fost ales în şedința consiliului local.

Primarul din Sângeorz-Băi s-a filmat când îşi umilea fiica dezbrăcată

Ogâgău a intrat în atenţia opiniei publice în 2020, după ce au apărut imagini filmate chiar de el, în care o pune pe fiica sa să stea în genunchi, dezbrăcată de la brâu în sus şi o umileşte.

Ulterior, Traian Ogâgău a postat pe Facebook un mesaj adresat susţinătorilor săi.

”Ţinând cont de evenimentele din ultimele zile, aud că intenţionaţi să faceţi o adunare mâine seară pentru susţinerea mea. Vreau să fac apel la calm şi răbdare, până la finalizarea demersurilor legale, oricum ar fi, făcută îndeplinind condiţiile prevăzute pentru combaterea pandemiei. Consider că nu este cazul şi nici momentul pentru aşa ceva şi să avem încredere în bunul Dumnezeu şi în justiţie dragii mei, până la capăt! Am trecut noi prin şi mai grele momente dar împreună am reuşit întotdeauna” a transmis Ogâgău.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.