Procedurile de cavitatie | Cele care te ajuta sa slabesti uniform

Ce trebuie sa cunosti despre cavitatie

Daca vrei sa stii ce este necesar pentru procesul de cavitatie, atunci acest articol iti va oferi inspiratie. Prin urmare, procesul de cavitatie este numit si „liposuctie virtuala”. Daca nu stiti, cavitatia este in prezent una dintre cele mai eficiente metode de a lupta impotriva celulitei. De asemenea, este eficient in distrugerea acumularii de grasime corporala.

Un lucru important pe care pacientii il apreciaza este ca aduce rezultate la fel de binevenite precum liposuctia. Dar in acest caz, nu exista nicio problema cu chirurgia traditionala.
cavitatie
Acest tratament este potrivit pentru valurile generate de echipamente moderne. Prin urmare, undele generate de aparatura necesara interventiei chirurgicale pot patrunde in piele pana la o adancime de cativa milimetri sau chiar de maximum 5 centimetri. In functie de presiunea si energia operatiei, celulele adipoase din tesutul adipos vor fi complet indepartate.

Celulita dispare in cateva sedinte

Tratamentul prin cavitatie ajuta la indepartarea celulitei si la mentinerea aspectului pielii in stare perfecta, fara a deveni o problema care afecteaza multe doamne in sezonul cald si iarna.

Asadar, dupa acest tratament, vei alege o stare permanenta de bine, incredere in sine si o atitudine pozitiva, totul datorita interventiei chirurgicale de cavitatie, care este unul dintre cele mai eficiente tratamente.

In timp, tratamentul cu cavitatie este sigur, confortabil si eficient. Efectul acestui tratament este de a imbunatati estetica si functionarea corpului pacientului. In plus, cavitatia elimina aspectul inestetic al cojii de portocala.

Sesiunea de cavitatie cu ultrasunete dureaza in medie 30 de minute. Pentru a obtine rezultatele dorite, sunt necesare 8 pana la 12 sedinte de tratament la doua saptamani.

Dupa sedinta de cavitatie, veti observa…

  • Membre inferioare zvelte;
  • Scaderea tesutului adipos subcutanat;
  • Indepartati depozitele de grasime de pe abdomen, fese, coapse, spate, maini si picioare care au probleme estetice si medicale grave;
  • Manifestarea fibrozei este mult redusa;
  • Creste elasticitatea pielii;
  • Aspectul este corectat;
  • Daca ai fost supus unei liposuctii chirurgicale, vei observa ca defectele pielii vor fi corectate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.