Profesionist sau amantori in forajele pentru puturi de apa?

Marea majoritate a oamenilor tind sa creada ca lucrarile de foraje puturi sunt la fel, ei bine lucrurile nu stau chiar asa.  Exista diferente semnificative, una este sa lucram cu profesionisti cu experienta si unelte profesionale si alta este sa apelam la amatori. De aceasta alegere depinde atat calitatea putului realizat cat si a apei, binenteles si durata de viata a putului in timp.

Ce inseamna o firma specializata de foraje pentru alimentare cu apa?

Aceste firme, utilizeaza in lucrarile lor tubulatura PVC recomandata pentru echiparea puturilor forate, pompe submersibile moderne, pompe de presiune cu senzori, filtre de calitate, se preocupa de pozitionarea corecta a tuburilor, aplica pietris margaritar sort (pentru limpezirea apei) si lista poate continua.

Sunt firme de foraje puturi listate pe portalul Euforaje.ro care foreaza la adancimi medi/mari iar amortizarea pretului ar fii intre 5-10 ani. Poate va intrebati de ce dureaza atat de mult amortizarea?

 Ei bine, am discutat cu cateva firme de foraje puturi apa in Bucuresti iar un pret aproximativ ar fi de 200 si 450 lei pe metrul forat, dar asta nu e tot, apa potabila se regaseste la cca. 60-80 metri adancime. Aici se mai adauga cheltuielile cu pompa sau hidrofor dupa caz, etc. Pretul este variabil in functie de debit, adancime, exploatarea zilnica si locatia putului de apa ce trebuie forat, evident.

Vrei sa beneficiezi de servicii la standarde inalte?

Pentru a beneficia de un lucru calitativ nu trebuie sa faci compromisuri. De aceea iti sugerez sa te informez in prima faza, accesand foraje puturi si vei gasi raspunsurile la toate intrebarile tale. Serviciile prestate de echipele de amatori „ieftin si rapid” , sunt sortite esecului, aceste lucrari nu rezista in timp mai mult de 5 ani.

 

 

Pe portalul nostru Euforaje.ro regasesti o lista generoasa de firme din toata tara care ofera servicii de foraj alegandu-ti judetul si efectuand cautarea alaturi de foarte multe articole utile si interesante special redactate in vederea educarii publicului larg despre procesul de foraj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.