Profita de ofertele pentru autocolante personalizate de la Marele Print

Tu cate cunosti desprea autocolante personalizate?

Marele Print iti aduce o colectie de autocolante personalizate pe care le poti folosi cu familia cu pasiune si creativitate. Recent, gama de modele a fost extinsa si in prezent ne mandrim cu o gama de produse in care preferintele clientului sunt personalizate. Aflati mai multe despre cum sa imbunatatiti aspectul casei dvs. in cativa pasi simpli.

Principalul avantaj al Colectiei Personalizate de Autocolante este ca, pe langa personalizarea lor dupa bunul plac, le poti lipi si pe orice suprafata, fie ca este neteda sau neuniforma.

De ce etichete autoadezive?

Autocolante personalizate contin cantitati variabile de informatii, inclusiv informatii importate din bazele de date ale clientilor. Sunt usor de aplicat oriunde (manuale sau automate) si au costuri reduse. Au multe intrebuintari:

etichetarea produsului (traducere, ingrediente, informatii nutritionale, data fabricarii si data expirarii), promotii, mesaje informative (detalii de contact), semne de securitate (prize, tablouri electrice) etc.

Contacteaza-ne! Spuneti-ne ce etichete doriti (cantitate, material, marime) prin telefon sau e-mail. Trimite-ne grafica ta sau le putem dezvolta impreuna.

Si mai multe detalii aici https://www.mareleprint.ro/solutii/printuri-de-mari-dimensiuni/autocolante-personalizate/

Avantaje cunoscute

In functie de bugetul implicat, puteti alege o serie de autocolante personalizate economice cu cel mai mic nivel de pret, recomandat pentru evenimente de scurta durata si unica, sau un autocolant premium cu beneficii multiple, care poate realiza preturi mai mici in comparatie cu durata de viata si influenta publicitara a informatiilor.
autocolante personalizate
Datorita prezentei interne a tuturor tehnologiilor de imprimare, gama de materiale este completa si pot fi utilizate toate materialele disponibile pe piata.

De exemplu, recomandam autocolante personalizate transparente fabricate in Japonia, care datorita proprietatilor lor elimina complet nevoia de folie pentru a preveni razele UV si zgarieturile. Alte avantaje oferite de aceste autocolante transparente folosite ca autocolante de sticla sunt lipsa urmelor atunci cand sunt indepartate, fara bule de aer cand sunt aplicate etc.

Intra pe mareleprint.ro pentru mai multe detalii si oferte!

One comment to “Profita de ofertele pentru autocolante personalizate de la Marele Print”
  1. Pingback: Profita de ofertele pentru autocolante personalizate de la Marele Print | PR de la A la Z

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.