Profita de reducerea de 30% si inscrie-te acum la cursul de design vestimentar de la DallesGO

Vrei sa devii un designer vestimentar cunoscut? Nimic mai simplu, acum te poti inscrie la cursul de design vestimentar de la DallesGO care este redus cu 30% in luna Decembrie. Designul vestimentar este o arta dedicata designului hainelor si accesoriilor. Cursul de design vestimentar te va introduce in acest domeniu minunat si te invata cum si in ce fel trebuie concepute hainele si accesoriile si cum sunt acestea supuse influentelor culturale si sociale de-a lungul timpului.

Afla mai multe despre cursul de design vestimentar DallesGO

Colectiile caselor de moda sunt acel ceva pe care designerii il considera in fiecare sezon o idee fresh in tendintele din gama couture si cea de piata. Designerii iau in calcul diversi factori cand incep sa creeze hainele pentru o noua colectie. Detalii legate de consistenta, tema si stilul colectiei sunt luate foarte in serios. Cursul de design vestimentare after work de la DallesGo te va invata o multime de lucruri pe care tu sa le aplici apoi in viitoare ta cariera de designer vestimentar. La cursul de design vestimentar vei invata notiuni generale legate de moda si nu numai. La prima vedere nu pare foarte dificil sa fii designer insa urmand cursul de design vestimentar lucrurile devin mai simple si sigur iti va fi mult mai usor sa intelegi cu adevarat ce ascunde arta modei. O idee buna si unica te poate transforma intr-un creator de moda cunoscut. De asemenea, la cursul de design vestimentar de la DallesGO din Bucuresti ii vei avea ca profesori pe doi oameni foarte cunoscuti din domeniul modei si nu numai.

cursul de design vestimentar

 

  • Lena Criveanu – inca de la debutul sau in 2006, profesorul de la cursul de design vestimentar de la DallesGO s-a dovedit a fi una dintre cele mai interesante si apreciate voci ale noii generatii de designeri vestimentari de la noi. Colectiile sale au fost adesea plasate de criticii de moda la granita dintre moda si arta, imprimeurile si materialele pictate sau chiar „sculptate” au devenit semnatura ei. A participat cu colectii la targuri de profil din New York si Paris.
  • Lucian Broscatean – este considerat cel mai bun designer al generatiei sale, confirmand acest lucru de nenumarate ori. Pornind de la activitatea sa de profesor preparator la Universtatea de Arta si Design de la Cluj-Napoca – Specializare Moda-Design Vestimentar si pana la munca sa ca designer vestimentar pentru brand-ul Irina Schrotter, Lucian este al doilea profesor pe care o sa-l intalnesti la cursul de design vestimentar de la DallesGO. Conceptual, dark, hibrid si versatil sunt cuvintele ce caracterizeaza labe-ul sau.

Cum te poti inscrie la cursul de design vestimentar?

Pentru a beneficia de reducerea de 30% la cursul de design vestimentar, te poti inscrie acum accesand site-ul www.dallesgo.ro sau ne poti trimite un email la info@dallesgo.ro. Cursul de design vestimentar desfasoara pe Strada Ion Oteteleseanu, nr. 2, et. 2, in Bucuresti. Feedback-ul celorlalti cursanti care au terminat cursul de design vestimentar pot fi urmarite pe canalul de pe Youtube al celor de la DallesGO, canal unde poti vedea feedback-uri de la toate cursurile DallesGO.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.