Programeaza-te la o sedinta cu un tunel no cellulite si vezi diferenta

Pentru inceput, terapia prin tunel no cellulite presupune folosirea unui aparat profesional dedicat in special slabirii in kilograme. Scapa de celulita cu ajutorul acestei tehnologii revelatoare!

Cum functioneaza acest tratament?

Celulita se refera la depozitele de grasime aflate sub piele. Acestea sunt incapsulate in tesutul conjunctiv. Odata ce grasimea impinge tesutul se provoaca invelisuri cu aspect inestetic pe pielea de deasupra acestuia. Astfel, in zonele respective apare asa numitul aspect caracteristic al coajei de poartocala pe care cu totii ne dorim sa il eliminam.

Pentru a scapa de acest aspect insetetic, noi iti recomandam sa te programezi la cateva sedinte de remodelare corporala intr-un centru medical care foloseste tehnologia unui tunel No Cellulite.

tunel no cellulite

Razele infrarosii au un efect termic ce-ti aduc rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. Cu alte cuvinte, un tunel cu infrarosu No Cellulite este o infrasauna ce se foloseste de anumite efecte termice. Scopul il reprezinta, evident, slabirea nu doar in kilograme, cat mai ales in centimetri, pentru ca tu sa te bucuri de rezultate ce pot fi observate.

Beneficiile aduse de tratamentul prin tunel no cellulite

Aceasta metoda este extrem de eficienta si in vederea unui tratament anticelulitic, ori pentru impachetarile corporale. Razele infrarosii au o putere de patrundere in tesuturi de aproximativ 5-6 cm adancime, iar acest lucru inseamna ca celulele grase sunt arse in intregime. Rezultatele vor fi vizibile intr-un timp scurt.

Datorita gradului termic foarte puternic generat de razele in infrarosu, grasimile acumulate in organism in mod excesiv sunt eliminate definitiv. Astfel, efectele tratamentului unui tunel no cellulite sunt, fara indoiala, remarcabile. De pilda, sistemul imunitar devine mult mai puternic, iar circulatia sangvina se imbunatateste si ea viguros.

Afla ce rezultate vei obtine la sfarsitul sedintelor

Metoda impachetarilor prin tunel No Cellulite actioneaza ca un instrument de slabire a intregului corp, crescand tonusul si sanatatea persoanei tratate. Astfel, iata rezultatele obtinute utilizand aceasta metoda:

  • Rezultate vizibile chiar dupa prima sedinta la nivelul taliei, soldurilor, pieptului, feselor si membrelor;
  • Efectele pozitive se vor mentine pentru o perioada indelungata;
  • Tonus muscular extrem de sanatos;
  • Modificari importnte ale siluetei;
  • Tratamentul actioneaza prin incalzirea corpului si imbunatatirea circulatiei sanguine;
  • Eliminarea toxinelor din organism;
  • Dislocarea tesuturilor adipoase care nu raspund la metodele uzuale;
  • O modalitate aditionala excelenta de crestere a eficacitatii masajului, regimului alimentar sau a exercitiilor fizice;
  • Imbunatatirea eficacitatii drenajului limfatic, element important in tratamentele anti-celulita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.