Proiectoare LED pentru tine si familia ta LAREDUCERE!

Recent am decis sa imi actualizez configuratia home theater folosind un proiector nou si am realizat ca exista o multime de optiuni intre proiectoarele LED, LCD si DLP, ceea ce m-a intrebat care ar fi cel mai bun pentru nevoile mele.

Asadar, sunt aceste proiectoare LED bune pentru acasa?

proiectoare LED

Pe scurt, aceste proiectoare LED ofera o calitate excelenta a imaginii si necesita o intretinere foarte mica. LED-urile pot rezista pana la 20.000 de ore inainte de a avea nevoie de inlocuire, iar proiectoarele sunt, in general, mai mici decat alte tipuri. Acest lucru face ca proiectoarele LED sa fie mult mai bune decat televizoarele LED.
Desi am descoperit ca proiectoarele cu LED-uri sunt excelente pentru o gama larga de setari pentru home, cred ca merita sa stiti ce tip de proiector va fi potrivit pentru nevoile dvs. Acest articol analizeaza celelalte modele disponibile si avantajele utilizarii unor proiectoare LED.

Cand sunt potrivite pentru home cinema?

Proiectoarele cu LED-uri au o durata de viata excelenta si, deoarece au o intretinere scazuta, sunt potrivite pentru persoanele care nu doresc sa se incurce prea mult cu configurarea lor. De asemenea, au un consum de energie foarte redus, ceea ce le face mai eficiente din punct de vedere energetic decat modelele comparative si sunt mult mai mici si sunt potrivite pentru casele mai compacte.

Dupa cum am mentionat mai sus, cel mai mare dezavantaj al acestor proiectoare LED este ca nu sunt la fel de stralucitoare ca proiectoarele DLP sau LCD. Aceasta ar putea sa nu fie o problema pentru toata lumea, dar merita sa va luati in considerare daca home theater-ul este amenajat intr-o camera cu multa lumina ambientala. Cu toate acestea, aceasta problema poate fi depasita pur si simplu obtinand perdele inchise.

Avantaje

Fara culoare sau degradare a imaginii: tehnologia LED, proceseaza imagini de inalta calitate si nu exista o deteriorare a calitatii imaginii si a culorii

Nu exista costuri de intretinere pentru proiectoare LED si nu exista filtre de praf care sa fie inlocuite
Pornire / oprire instantanee – Proiectoarele cu LED-uri pot fi pornite sau oprite instantaneu, deoarece nu exista timp de asteptare pentru racirea becului sau nu este necesara acordarea unei atentii suplimentare pentru a creste durata de valabilitate a becului.

Ecologic – nu exista mercur in interiorul proiectoarelor LED, deci nu este dificil sa se arunce.

Lumina rece: LED-ul radiaza foarte putina caldura care poate provoca deteriorarea obiectelor sensibile.

Dimensiuni mici: LED-urile au dimensiuni mici si sunt foarte compacte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.