Raluca Voivozeanu este acum fondatoarea PRIAevents

După ce mulți ani de zile a fost trend setter pe piața evenimentelor de business din România, Raluca Voivozeanu este, de la începutul anului 2015, fondatoarea PRIAevents, propriul brand de evenimente.

‘Și de-a lungul acestui an de antreprenoriat rezultatele au fost pe măsura așteptărilor clienților noștri, care au apelat cu încredere la expertiza noastră în organizarea evenimentelor, PR, marketing — un mix care s-a dovedit a avea rezultate excelente’, a declarat Raluca Voivozeanu, fondatorul PRIAevents.
‘Spre exemplu, la PRIAevents, în 2015, au fost prezenți în medie, 150 participanți per eveniment, iar pentru fiecare eveniment am avut reflectare maximă în mass-media, dar și cei mai importanți lectori. Clienții noștri ne-au spus că, și în această formulă de antreprenoriat, au vazut că au fost atinse obiectivele, iar calitatea a fost cea mai bună’, a mai adăugat Raluca Voivozeanu.

Aducem informațiile de ultimă oră și urmărim trend-urile în business astfel încât evenimentul dvs. să fie unul de succes. Dezbatem cele mai fierbinți teme, aducem cei mai importanți speakeri, reunim în audiență participanți care corespund cu target-ul dvs. Cu o experiență de peste 10 ani în organizarea evenimentelor premium pentru zona de business, echipa PRIAevents găsește mereu cele mai bune metode pentru a vă garanta ROI și pentru a concepe un eveniment special pentru dvs.

Fie că doriți ca evenimentul să aibă loc în București sau în alte orașe din țară, PRIAevents vă poate recomanda și propune cel mai inovativ și cel mai potrivit eveniment pentru tipul dvs. de business.

Fiecare eveniment are un project manager special destinat care cunoaște foarte bine industria și are grijă de fiecare detaliu. Experiența, abilitățile, viziunea creativă și orientarea noastră spre ROI pentru fiecare partener ne califică a fi alegerea potrivită pentru evenimentele de succes.

‘Datorită faptului că avem rolul de experți și consultanți pentru fiecare proiect, clienții noștri îmi solicită de foarte multe ori evenimente de tip taylor-made’, ne-a mai spus Raluca Voivozeanu.

Echipa PRIAevents este o echipă puternică, orientată spre business, organizează de peste un deceniu evenimente cu acuratețe și pasiune. Membrii echipei au creat — de la idee la implementare — peste 250 de evenimente cu peste 1500 de speakeri și cu peste 20 000 de participanți, per total.

PRIAevents are epertiză în organizarea și conceptualizarea evenimentelor în toate segmentele de business — macroeconomie, finanțe — bănci, sănătate și industria farmaceutică, pensii private și asigurări, agricultură, avocatură, IT&C, retail, construcții și imobiliare, fonduri europene, lifestyle, precum și domenii de nișă. De asemenea, echipa îmbină extrem de bine evenimentele cu acțiuni de PR și marketing pentru clienții săi.

‘Potrivit estimărilor nostre, evenimentele joacă un rol important și anul viitor, fiind importante pentru comunicarea cu target-ul țintă’, apreciază Raluca Voivozeanu. ‘Și în 2016 ne vom concentra pe evenimentele de business, pe evenimentele medicale dar și de lifestyle, incluzând serviciile de comunicare și marketing pentru clienții noștri. Așadar, nu uita să solicitați un calendar pentru evenimetele PRIA din 2016, în caz că nu l-ați primit deja’, a mai adăugat Voivozeanu.

Raluca Voivozeanu

0744 584 661

raluca.voivozeanu@priaevents.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.