Reduceri de Black Friday la Libris

Natiune, liber la carti, la muzica, la jocuri! A venit BLACK FRIDAY 2016 la libraria online Libris.

reduceri bf libris

Pe 18 noiembrie, pe Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, oferta este ametitoate: peste 130.000 de titluri reduse pana la 93%! Mai mult, daca faci comenzi de peste 30 lei, ai transportul gratuit si comenzile iti vor fi livrate rapid si promt, prin curier, oriunde in tara.

Pe langa asta, toate comenzile plasate in data de 18 noiembrie 2016 beneficiaza si de oferta Black Box, adica primesc pe 1 decembrie un cupon de 25% reducere, valabil toata luna decembrie, la cartile in limba romana!!!

Cititorule, iubitorule de carte, prietene, e ca și cum ai gasi o comoara, ca si cum ai avea peste 130.000 de posibilitati de a prinde vise, de a te imbogati! Fie ca sunt tiparite, fie ca sunt format eBook, fie ca sunt audiobook-uri, toate cartile sunt minunate prilejuri de a te depasi, de a iesi din tine!
Cartile in limba romana, in toata diversitatea lor, de la beletristica la filosofie, de la management la cartile practice, de la poezie la drept, tiparite de edituri importante sau de edituri mai putin cunoscute, sunt, de BLACK FRIDAY, cu reduceri de la 25% si pana la 90% – 93%!

Aceeași varietate, discounturi (intre 25% si 35%) au si cartile in limba engleza. De la volumele de nivel academic, la IT, medicina, studiul naturii, geografie, parenting, carti pentru minte-trup-spirit si, evident, beletristica (peste 13.371 de titluri), cea mai mare piata de carte din lume se reflecta si pe Libris.ro.
La toate acestea se adauga pentru pasionati reducerile la jocuri (intre 10% – 35%), la filme  (discounturi de 15%) si, nu in ultimul rand, la tot ce inseamna CD-uri si DVD-uri cu muzica (reduceri de 15% – 35%).

Toate productiile muzicale Libris au reduceri de 35%! Wow!

Asta inseamna peste 300 de albume muzicale deosebit de diverse: folclor, in special cel transilvanean, apoi muzica religioasa (pricesne, muzica corala si liturghii), colinde de Craciun, dar si muzica clasica (mai ales pian) si instrumentala, romante, chansonete, cantece de petrecere, folk, pop, hip-hop, rock, muzica usoara, jazz, muzica ungureasca, s.a.m.d.. Ii vezi gasi pe Dumitru Farcas, Nicolae Furdui Iancu, Dumitru Dobrican, Oana Lianu, Radu Ciordas, Mariana Anghel, Petrica Muresan,  Gabi si Remus,  Vladuta Lupau,  Gheorghe Ani,  Sergiu Cipariu,  Ramona Fabian,  Adriana Solea,  Ion Creteanu,  Grupul Folcloric Obarsia, Maria Butila, Leontina Pop, Maria Suteu, Cvintetul vocal Anatoly, Cristian Deac, Lucia Potra, Ciprian si Mihaela Istrate, pianistii Theodor Paraschivescu si Vlad Dimulescu, Corul Ave Musica (dirijor Ciprian Para), Costin Soare, Trio Ardealul (dirijor Mihai Emil), Marius G. Dragomir, Alexandra Fits & Guido Van de Meent, Grupul Om Bun, Silvan Stancel, Beladis, Florin Sasarman, Vali Serban, Gentiana, Gabriel Cristea si lista poate continua.

De toate astea va veti bucura daca nu ratati BLACK FRIDAY pe Libris.ro! Pe 18 noiembrie 2016, Libris.ro, cea mai mare librarie online din Romania, va sta la dispozitie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.