Reduceri Editura Publica

In luna august 2016, editura romaneasca Publica si libraria online Libris.ro vin cu o oferta greu de refuzat pentru pasionatii de lectura si cei intersati de  dezvoltarea cunostiintelor generale.

Editura Publica Reduceri

Editura Publica Reduceri

Orice titlu comandat de pe site-ul www.libris.ro de la Publica va fi insotit garantat de o carte cadou !

Este vorba de „Cusca de sticla”, o carte scrisa de Nicholas Carr. „Scrisa cu o obiectivitate foarte bine controlata, „Cusca de sticla” te sperie insa mai tare ca un thriller SF. Cartea ii forteaza pe cititori sa reflecteze asupra a ceea ce banuiesc deja, dar nu vor incă sa admita, anume despre modurile in care tehnologia ne modifica vietile. Fie ca-ti place sau nu, cu totii suntem raspunzatori de viitorul acestei planete neglijabile care se roteste in jurul Soarelui”, scrie referitor la acest volum Dan Norman, director al „ University of California San Diego Design Lab”.

Publicatiile editoriale de la Publica se adreseaza cu precadere acelor persoane interesate de domeniul dezvoltarii profesionale si personale, de calea catre implinire materiala si spirituala, dezvoltarea afacerilor, de diferenta dintre a fi lider si sef, de educatie si psihologie, carti de marketing, comunicare si publicitate.

Pentru a exemplifica, mentionam cartea „Avutia natiunilor” scrisa de Adam Smith, despre care reputatul conferentiar dr. Razeen Sally afirma ca este cea mai buna carte de economie politica scrisa vreodata.

Un alt exemplu este si cartea „Cum sa devii maestru in arta vanzarii” de Tom Hopkins, o lucrare excelenta despre arta vanzarii, unde se mentioneaza negru pe alb totul: de la prospectare, prezentare, elaborarea conduitei potrivite pana la vanzarea propriu zisa si efectele ei. Pe rafturile online ale librariei Libris.ro gasiti si carti despre relatiile publice (P.R.) si cum poate un P.R. sa ajute organizatia sau firma dumneavoastra.

Sunt pagini bine documentate, scrise de lideri de afaceri ai epocii moderne, specialisti in comunicare, cu o experienta vasta in domeniile pe care le reprezinta.

Va reamintim ca in prezent Libris.ro este singurul magazin virtual din tara care nu percepe niciun fel de taxa de transport prin curier la expedierea coletului comandat pe www.libris.ro. Din respect pentru iubitorii de carte si cultura!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.