Revista Casa Mea vă invită să-i vizitați standul amenajat în pavilionul central al târgului Ambiente

În perioada 23-26 martie, revista Casa Mea vă invită să-i vizitați standul amenajat în pavilionul central al târgului Ambiente. Aici aveți posibilitatea să vorbiți cu redactorii, să le puneți întrebări, să vă faceți abonamente și să vă reîntregiți colecția de reviste.

Standul Casa Mea este amenajat împreună cu partenerul Elis Pavaje.

Despre revista Casa Mea


În paginile revistei Casa Mea găsiți în fiecare lună inspirație pentru casă, idei pentru amenajarea locuinței și a grădinii, proiecte de do-it-yourself și articole adaptate perioadei calendaristice.

Publicația noastră a pus întotdeauna accentul pe crearea propriei oaze, în care, atunci când pășiți, să vă încărcați cu energie pozitivă, să visați, să vă faceți planuri și să vă bucurați de timpul petrecut împreună cu cei dragi. Pe scurt, în prim-plan s-a aflat mereu ceea ce cu mult drag spunem ‘casa mea!’.

Pentru mai multe informatii despre revista accesati pagina de facebook revista CASA MEA si www.casamea.ro.Despre Elis Pavaje


Compania Elis Pavaje a fost înființată în anul 1991, în județul Alba, și oferă în prezent un sistem complet de produse și servicii ce acoperă toate etapele procesului de amenajare, de la producție, consultanță și proiectare până la transport, montaj, întreținerea și curățarea pavajului. Elis Pavaje are în prezent două unități de producție, care asigură un volum de peste 10.000 mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile în magazinele de bricolaj, într-o vastă rețea de distribuitori, precum și în showroom-urile proprii din Petrești (Alba) și Stoenești (Prahova). Pentru detalii, consultați www.elis.ro.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.