Rezultate pe termen lung la tratamentul cu radiofrecventa

Chiar sunt rezultatele in radiofrecventa permanente?

Rezultatele in tratamentul prin radiofrecventa sunt considerate a fi permanente, mai ales in acele zone pe care a fost aplicat tratamentul. Cu toate acestea, daca nu va mentineti greutatea, este probabil ca grasimile sa se acumuleze in alte zone ale corpului. Acest lucru inseamna, implicit, ca s-ar putea sa nu fie tocmai atragator din punct de vedere estetic. Si nici sanatos, printre altele.

radiofrecventa

Cu alte cuvinte, o dieta rezonabila asociata cu un nivel consistent al activitatii zilnice, care include mai ales exercitii fizice, va garanta rezultate optime permanente.

Persoanele interesate de tratamentul prin radiofrecventa se gandesc, de asemenea, la cum sa reduca eficient si rapid grasimea de pe zonele vizibile. Vor o prezentare generala asupra efectuarii procedurii si, nu in ultimul rand, vor sa stie care sunt costurile aproximative in vederea obtinerii acestor rezultate.

Radiofrecventa este solutia pentru reducerea grasimilor

Proceduri minim invazive se gasesc tot mai des in zilele noastre. Mai exact, in centrele de remodelare a corpului specializate. Altfel spus, optiunile non-chirurgicale sau minim invazive de reducere a grasimii includ tehnologia care utilizeaza caldura. De altfel, racirea ori injectarea unui medicament pentru a reduce celulele adipoase sunt la fel de eficiente si de des folosite.

In aceeasi ordine de idei, daca nu stiati deja, radiofrecventa este o procedura care foloseste o serie de unde radio pentru a incalzi grasimea fara un instrument care intra in contact fizic cu pacientul.

Aplicatorul tratamentului cu radiofrecventa se incalzeste la o distanta de un centimetru de piele. Celulele de grasime sunt incalzite preferential fara a afecta alte tipuri de celule din piele sau din alte structuri.

Motivele pentru care pacientii apeleaza la radiofrecventa:

Multi dintre pacientii care doresc sa reduca un bulgare ascuns de grasime localizata la nivel subcutanat apeleaza la sedinte cu radiofrecventa. In ciuda dietei si a exercitiilor fizice efectuate de-a lungu timpului, cu rezultate greu vizibile, oamenii incep sa isi piarda rabdarea in ceea ce priveste persistenta grasimii de pe corp si recurg la o serie de metode care mai de care mai eficiente.

Unde mai pui ca ideea unor riscuri minime ii determina pe clienti sa isi puna toata increderea in efectuarea tratamentului miraculos cu radiofrecventa?

Cum era si normal, exista si cateva contraindicatii care ii impiedica pe unii dintre dumneavoastra sa beneficiati de aceasta procedura. Spre exemplu, pacientii care se confrunta cu un grad accentuat de piele slabita ori tonus foarte slab nu pot fi considerati niste candidati potriviti pentru actiunile tratamentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.