Romgermed a achizitionat aparatul Scrambler Therapy

In acest an, Grupul Romgermed a terminat investitia masiva in realizarea cele mai mari policlinici private din Bucuresti. Clinicile din Grupul Romgermed deservesc toate specialitatile medicale. Noua clinica infiintata de Romgermed are o suprafata de peste 3000 mp si aproximativ 40 de cabinete, cabinete unde se gasesc cei mai buni medici din Romania.

In 2017, Romgermed a reusit sa termine o investitie masiva pentru a realiza cea mai mare policlinica privata din Bucuresti. Clinicile Romgermed deservesc absolut toate specilitatile medicale.

Directorul medical al clinicilor Romgermed, Dr. Stefan Spiridon declara: „Am investit masiv in aceasta policlinica pentru a putea deservi un segment larg de populatie si pentru a putea oferi servicii medicale complete ce includ investigatii de inalta performanta – computer tomograf, endoscopie etc. De asemenea, am reusit sa dezvoltam o retea nationala de centre partenere pentru a putea satisface si cele mai exigente cerinte alte partenerilor nostri din domeniul corporate.”

Incepand din aceasta primavara, clinica Romgermed a achizitionat un aparat de ultima generatie pe numele sau Scrambler Therapy. Acest aparat este dezvoltat de armata americana si a iesit de curand pe piata libera. Aparatul este utilizat pentru tratarea durerilor cronice, oncologice, neuropatice, putand fi utilizat chiar si la pacientii cu dureri foarte mari, cu dureri rezistente la opiacee sau la metode clasice de stimulare. Bineinteles ca degeaba cumperi un aparat atat de performant daca nu ai si niste medici acreditati in utilizarea lui, de aceea, la Romgermed veti gasi cei mai multi medici acreditati in utilizarea Scrambler Therapy

Domnul Dr. Dorian Sam Schwartz, directorul general Romgermed – „In anul 2017 o sa finalizam investitia in spitalizarea de zi si vom oferi tuturor pacientilor nostri servicii spitalicesti de top in mai multe domenii medicale. Am reusit sa atragem alaturi de noi medici renumiti (Prof. Copaciu, Dr. Butufei) si speram sa fim un angajator de top in domeniul medical crescand in acelasi timp echipa de specialisti. De asemenea, am reusit sa deschidem inca un laborator de analize medicale pentru a putea satisface cererile extrem de numeroase pe care le primim.”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.