Romgermed si campania “Tanar si responsabil”

Clinicile Romgermed au luat parte in perioada 6-20 decembrie 2010 la o campanie sociala de educare a tinerilor liceeni, purtand numele de “Tanar si Responsabil”. Campania sociala efectuata de Romgermed a avut la baza problema fumatului, a alcoolului, a drogurilor si a apartanentei la gastile de cartier.

romgermed

Campania sociala initiata de “Romgermed”

Campania sociala initiata de Romgermed a fost facuta in absolut toate liceele din sectoarele 4 si 6. Initiativa lui Dorian Schwartz si Romgermed a avut sustinerea unor vedete de renume, precum Kamara, Ionut Pitbull Atodiresei, Phelipe si Florin Piersic JR si DJ Rhyno.

Romgermed si-a propus sa intre in contact direct cu absolut toti tinerii, pentru ca acestia se afla in perioada de viata in care sunt expusi in cel mai direct mod cu acest gen de probleme. Tinerii vizati de Romgermed sunt cei care de regula au caile de comunicare destul de inchise cu parintii si de aceea isi folosesc prietenii ca si confidenti, pentru ca de cele mai multe ori, tinerii se apuca de droguri sau alcool mai mult de curiozitate.

Specialistii sustin ca la nivel psihologic exista un prag de transformare a personalitatii in momentul in care acestia devin liceeni.

Prin initiativa celor de la Romgermed, tinerii elevi au avut un dialog deschis cu toti medicii de la Romgermed sub forma unor seminarii unde au aflat informatii foarte utile, statistici si argumente si acestia au primit raspunsuri la toate intrebarile lor.

Ionut Atodiresei si multii altii au luat parte la initiativa RomGerMed “Tanar si Responsabil”
Una dintre vedetele prezente la campania “Tanar si Responsabil” initiata de Romgermed a fost Ionut “Pitbull” Atodiresei.  Pe langa tema drogurilor, a alcoolului si a fumatului, medicii de la Romgermed si Ionut “Pitbull” Atodiresei a fost abordata si tema violentei. Tinerii de la liceul “Ion Creanga” au aflat ca mai grav decat dependenta este indiferenta. Pe langa faptul ca tinerii nu trebuie sa cedeze tenatiei de a bea alcool, de a testa droguri sau de fuma. Tinerii trebuie sa inteleaga ca atunci cand un prieten din anturaj are o problema, acestia nu trebuie sa taca, ci dimpotriva, trebuie sa il ajute.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.