Rowenta extinde cu 3 ani garanția pentru aspiratoare

Rowenta anunță lansarea campaniei de extindere a service-ului pentru gama de aspiratoare. Cu 2 ani garanție internațională și încă 3 ani service prelungit, aspiratoarele ultraperformante de la Rowenta sunt aliatul de nădejde pentru a obține o casă curată în timp scurt și cu minimum de efort.

Rowenta extinde cu 3 ani garanția pentru aspiratoare

Mai multă putere, mai puțin zgomot cu Silence Force 4A !

Cine nu își dorește un aspirator silențios, dar foarte puternic pentru a curăța rapid și ușor orice suprafață! Silence Force 4A este combinaţia remarcabilă între performanța înaltă de aspirare, silenţiozitate, filtrare extremă şi economisire a energiei. Datorită motorului de înaltă eficienţă şi a fluxului de aer optimizat, consumul de energie este redus cu până la 60%, în timp ce nivelul de performanță este echivalent cu cel al gamei anterioare de aspiratoare Rowenta de 2200W. Astfel, Silence Force 4A este cel mai silențios aspirator cu performanța 4A: clasa A pentru performanță în aspirare atât pe suprafețe dure, cât și pe covoare, clasa A pentru reemisia de praf și clasa A pentru consum de energie.

Alege acum garanția extinsă!

Între 20 aprilie și 31 august 2016, cei care achiziționează orice aspirator din gama Silence Force, Air Force, Ergo Force Cyclonic și X-Trem Power beneficiază de înca 3 ani garanție*. Pentru a obține service extins, codul produsului trebuie înregistrat pe site-ul www.garantieextinsa.rowenta.ro.

Garanția extinsă de 3 ani se aplică numai pe teritoriul României, exclusiv pentru modelele: RO54xxEA, RO57xxOA, RO64xxEA, RO63xxEA, RO83xxEA, RO67xxEA, RO62xx si RH8xxx, cu condiția folosirii accesoriilor originale dedicate Rowenta. Mai multe detalii și regulamentul campaniei pe www.garantieextinsa.rowenta.ro.

***

Despre Rowenta

Rowenta a luat naștere în 1909, în Germania. Brandul satisface nevoile consumatorilor aflați în căutarea produselor de înaltă performanță, ușor de folosit și cu design funcțional pentru uzul cotidian. Rowenta dispune de o gama largă de produse, de la dispozitive pentru hairstyling și epilatoare, la aspiratoare și produse pentru îngrijirea țesăturilor, create din respect pentru consumator și mediul înconjurător. Pentru mai multe informații accesați: www.garantieextinsa.rowenta.ro / https://www.facebook.com/RowentaRomania

Despre Pure Media

Contact PR:
Ruxandra Vasile Managing Partner | Pure Media Solutions
Tel. 0736.616.600 ruxandra.vasile@puremedia.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.