Rulouri sau foi de tabla laminata la rece pentru fabricarea diverselor piese

Tabla este foarte des folosita in constructii, in special pentru lucrarile de finisare si “cosmetizare” a unor elemente ce tin de decor.

Rulouri sau foi de tabla laminata la rece pentru fabricarea diverselor piese

Din otelul laminat se obtine tabla laminata la rece, des folosita pentru aparatele electrocasnice sau unele piese auto care au nevoie de o rezistenta crescuta cum ar fi capota, aripa sau plafonul.

Procesul de laminare la rece permite materialului sa primeasca vopsea si tratamente cu diversi solventi care vor folosi mai tarziu la prelucrarea tablii in mai multe scopuri.

Strict pentru constructiile imobiliare, se foloseste tabla decapata sau tabla laminata la rece LBR  care ajuta la confectionarea burlanelor de scurgere a acoperisului ramanand pana in prezent materialul preferat al inginerilor.

Pe langa uzul general care satisface numerose proiecte, tabla indeplineste si proprietati care o fac net superioara altor materiale. Suprafata sa poate fi manevrata usor in domeniul auto prin indoire sau presare, se sudeaza in timp scurt si are o ductibilitate care variaza intre 40% si 46%.

Tabla laminata la rece ofera  o varietate de proprietati remarcabile, precum plasticitatea si o suprafata neteda, curata,  fiind utilizata in majoritatea domeniilor de fabricare a obiectelor utilizate in viata de zi cu zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.