Saltelele Pocket Spring reduse pe bellanotte.ro

Pe site-ul magazinului online BellaNotte puteti gasi saltele Pocket Spring reduse cu pana la 32%. Pentru a profita de aceasta reducere si pentru a cumpara produse de inalta calitate, trebuie sa accesati site-ul www.bellanotte.ro, iar de acolo totul este simplu si rapid. In plus, puteti apela cu incredere serviciul de consiliere de specialitate gratuit de la BellaNotte la numerele de telefon: 0740.043.744 / 0743.235.677.
Saltelele Pocket Spring mai sunt cunoscute si sub numele de saltele de pat cu arcuri impachete individual. Acest aspect este reprezentat de faptul ca, fiecare arc este impachetat individual intr-un material textil moale, in comparatie cu celalalte saltele obisnuite care au arcurile interconectate intre ele. Astfel, fiecare arc din componenta saltelelor Pocket Spring se adapteaza independent la forma corpului dumneavoastra, reducand punctele de presiune. Arcurile din care sunt construite acestea sunt cea mai noua tendinta in piata in materie de arcuri pentru saltele.
Un aspect important este ca saltelele Pocket Spring sunt considerate ca fiind in acelasi timp saltele ortopedice si anatomice deoarece, avand in vedere componenta lor sustin intr-o pozitie corecta coloana vertebrala preluand forma corpului si ofera in acelasi confort ridicat.
saltelele Pocket Spring
Cand achizionati saltele Pocket Spring trebuie sa tineti cont de urmatoarele trei criterii importante:

  1. Numarul arcurilor – cu cat numarul acestora este mai mare, cu atat salteaua se va plia mai bine la forma corpului si va oferi un grad mai ridicat de confort
  2. Grosimea arcurilor – cu cat arcurile sunt mai subtiri, cu atat salteaua va fi mai moale. Daca arcurile sunt mai groase aceasta va fi mai tare, dar si suportul oferit va fi unul mai mare
  3. Invelisul patului care acopera arcurile – este important ca salteaua sa contina un strat de spuma cu memoria deasupra arcurilor pentru a fi mai confortabila

Cum trebuie intretinute saltelele Pocket Spring?saltea pocket spring bellanotte

Saltelele Pocket Spring este recomandat sa fie aspirate periodic (cel putin o data la sase luni). De asemenea, ar fi bine sa se foloseasca o husa de protectie pentru a le mari durata de viata in conditii optime.
Este indicat ca acestea sa fie intoarse o data la trei luni pentru ca uzura sa se faca uniform si sa nu apare deformatii care ar putea miscora confortul pe care acestea il ofera. Intoarcerea trebuie facuta atat de pe o parte pe cealalata, cat si vertical, inversand zona de la cap cu cea de la picioare.
Trebuie evitata umezirea saltelei si de asemenea, trebuie aerisita camera zilnic.

One comment to “Saltelele Pocket Spring reduse pe bellanotte.ro”
  1. Pingback: Toate informatiile despre saltelele Pocket Spring - PR2Advertising.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.