Sarbatorile inseamna bucuria de a darui

Pe Libris.ro te asteapta sute de oferte de jucarii.

jocuri

Cea mai de incredere librarie online din tara: www.libris.ro a imbracat  straie de sarbatoare si asteapta colindatorii! Pentru marea comunitate a clientilor pasionati de lectura si muzica, Libris.ro a pregatit de Sarbatori oferte de nerefuzat.

Reduceri mari la mii de titluri de carte, la CD-uri cu colinde si alte albume muzicale, la jocuri si jucarii Lego.

Pentru a te convinge ca nicaieri nu e mai usor sa faci cumparaturi online pentru tine si cei apropiati, intra acum pe site-ul Libris si viziteaza fiecare categorie de produse in parte. Vei gasi cu siguranta un cadou potrivit de Craciun !

Daca esti adeptul lecturilor audio iti recomandam seria de audiobook de pe Libris.ro cu mentionarea categoriei noi de carti audio pentru copii. Oferta este foarte diversificata: de la carti de aventura scrise de autori clasici romani, pana la subiecte din sfera afacerilor, a dezvoltarii personale si spirituale, carti motivationale, istorice, biografii etc, in lectura unor voci de exceptie a cunoscutilor actori romani.

Sub forma de audiobook gasiti si poezii sau lecturi scolare. Preturile pornesc de la 17 lei (Ramtha) sau 22 de lei (O calatorie prin chakre de C.B.Reid) si ajung pana la 182,12 lei ( 50 de minute cu Plesu si Liiceanu) sau 134 lei (Trezeste uriasul din tine, autor A.Robbins).

Daca ati comandat produse de minim 30 de lei, comanda dumneavoastra va beneficia de transport gratuit prin curier rapid, oriunde v-ati afla pe teritoriul Romaniei. Sarbatorile inseamna bucuria de a darui ! Echipa Libris Brasov este pregatita sa raspunda nevoilor tale, pentru a alege din timp daruri de suflet.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.