SCANDAL la Spitalul din Dolj: Poliţişti, atacaţi de un tânăr venit să-şi recupereze tatăl, prins beat la volan

Un tânăr de 22 de ani a lovit cu picioarele tot ce a găsit în cale la spitalul din Băileşti, judeţul Dolj, înjurând şi încercând să atace şi poliţiştii. Tânărul mersese la spital să-şi recupereze tatăl, prins beat la volan.

Tatăl tânărului, în vârstă de 53 de ani, fusese oprit la un control al Poliţiei Municipiului Băileşti şi, la testarea cu aparatul alcooltest, s-a constatat o concentraţie de 0,54 mg/l acool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Potrivit unui comunicat transmis de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Dolj, la spital s-a prezentat şi fiul bărbatului, în vârstă de 22 de ani, care a manifestat un comportament agresiv, înjurând şi lovind cu picioarele bunurile pe care le întâlnea în cale.

”Voi muriţi de mâna mea”, a strigat tânărul poliţiştilor.

Politiştii au fost nevoiţi să intervină pentru a-l ţine sub control pe tânărul dezlănţuit, iar în cele din urmă, după ce a înjurat şi poliţiştii, tânărul a fost condus la sediul Poliţiei.

Ulterior, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti au dispus extinderea urmăririi penale pentru ultraj şi, în prezent, tânărul este reţinut la domiciliu, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.