Scaune auto copii Coletto

vento_coletto_red2

La prima vedere, scaunele auto pentru copii difera numai la pret. Dar prima vedere este uneori confuza, scaunele auto sunt intr-adevar diferite, iar cele mai bune ofera copilului o mai mare securitate si confort in timpul calatoriilor. Preocupat de calitatea lor, compania Coletto testeaza scaunele in cele mai bune centre de cercetare, institutul german TUV Nord si institutul olandez TNO.

Scaunele auto sunt utilizate, nu pentru ca aceasta este o cerinta legala, ci pentru ca acestea protejaza copiii in cazul unor accidente rutiere. Securitatea pe care o ofera scaunul auto este principala functie a acestora.

Scaunele auto Coletto beneficiaza de certificatele eliberate de Institutul German TUV Nord (scaunul auto Vento Isofix), si – care detine una dintre cele mai bune centre de a efectua teste de impact – Institutul olandez TNO (modele Sportivo, Vivaro, Santino si Avanti).

Modelul testat in Germania , Scaunul auto Vento ISOFIX este proiectat pentru copii, de la nastere pana la aproximativ 6 ani (pana la 25 kg).

In plus fata de avizul favorabil al unui institut de renume Vento are un sistem integrat ISOFIX si Top Tether ,centura de ancorare. Scaunul poate fi instalat cu fata la directia de mers (se monteaza cu sistemul isofix sau centura masinii) sau cu spatele la directia de mers (folosind centura masinii). Confortul copilului este oferit de spatarul reglabil in patru pozitii.
Institutul olandez TNO este unul dintre cele mai cunoscute in centrele industriale de automobile.
Scaunul Sportivo Isofix este conceput pentru copii cu greutatea intre 9 și 36 kg (9 luni – 11 ani).

Nivelul de securitate este cel mai bine evidentiat de „echipamentele” scaunul – include: sistem Isofix, centura de ancorare Top Tether, centura de siguranta in 5 puncte (cum ar fi la masina de curse) si sistem lateral de absorbție a energiei de impact lateral SPS, ceea ce face scaunul sa devina cu 25% mai sigur. Centurile de siguranta ale scaunului sunt ajustabile, desigur. Scaunul are, de asemenea, patru pozitii de reglare a spatarului. Pentru confortul copilului, Coletto, fabrica scaune auto copii din materiale antiperspirante.

Scaunul de masina Santino Isofix pentru copiii de la 9 la 25 kg (9 luni – 6 ani).

Este dotat la fel ca modelul Sportivo, diferenta fiind ca spatarul are 5 pozitii de inclinare.

Sportivo Isofix si Santino Isofix sunt disponibile si in versiuni fara ISOFIX.

Alegerea scaunului este o sarcina majora, Coletto ofera un nivel ridicat de siguranta si confort pentru copil, si o gama larga de scaune auto copii pentru diferitele grupe de varsta.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.