Schimba-ti viata si job-ul printr-un curs de auditor extern

Un curs de auditor extern se adreseaza:

Inainte de toate, personalului companiei care este desemnat si in masura sa efectueze verificarile atat de prima, cat si de secunda parte ce tine de Sistemul de Management al Calitatii. Toate acestea, in context organizational, detinand o complexitate si o amploare care iese din tipare. Si managerii pot beneficia de pe urma parcurgerii unui curs de auditor extern. Cunostintele acumulate le pot fi de mare ajutor managerilor responsabili, intr-o companie, de coorgonare, gestionare si, totodata de punere in aplicare a seturilor de reguli elaborate de Sistemul de Management al Calitatii, in acelasi context cu al personalului mentionat anterior.

De asemenea, cursul de auditor extern poate fi valabil si la fel de util chiar si pentru proiectanti ori consultanti ai Sistemului de Management al Calitatii. De altfel, i-ar putea ajuta pe toti cei care isi doresc sa se dezvolte in initierea si activitatea din domeniul auditorilor de parte terta in ceea ce priveste Sistemul de Management al Calitatii.

Nu in ultimul rand, dupa efectuarea acestor pasi, acestia se pot inscrie in baza de date a Registrului International al Auditorilor Certificati drept auditori sau auditori principali din cadrul Sistemelor de Management al Calitatii.

Conditii de participare si continut pentru un curs de auditor extern

Principala conditie prealabila care se intrevede pentru participarea unui curs de auditor extern consta intr-o excelenta cunoastere a principiilor ce tin de sistemenele de management si de standardul de referinta. Totodata, este necesar ca respectivul cursant sa aiba un minimum de experienta acumulata de-a lungul timpului de aproximativ 6 luni in sectorul in care doreste sa activeze pe viitor.

curs de auditor extern

curs de auditor extern

In alta ordine de idei, continutul unui curs de auditor extern consta in cateva elemente extrem de importante. Printre acestea amintim despre managementul pentru procese, de cele 8 principii specifice managementului calitatii, de pasii pentru utilizarea corespunzatoare a listelor de control si chiar de organizarea in ceea ce priveste reuniunea initiala.

Metoda prin care se desfasoara activitatea auditului reprezinta si ea un element important ce tine de continutul cursului de auditor extern. Tot aici mai poate fi incadrata si pregatirea de reuniune finala si inregistrarea aspectelor aflate in neconformitate. Este absoluta nevoie si de raportarea de audit si, implicit de evaluare pentru masurile corective abordate.

Nu in ultimul rand, pentru a beneficia de o experienta vasta si placuta in acest domeniu pe viitor, este necesar ca in cadrul continutului unui curs de auditor extern sa intre si imbunatatirea continua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.