SecuritInternational.ro – Scari din sticla securizata pentru spatii rezidentiale si comerciale extrem de frumoase

Sticla este un material din ce in ce mai folosit in proiectele de amenajari interioare ale spatiilor rezidentiale, comerciale sau spatiilor de birouri datorita calitatilor deosebite si impactului vizual puternic. Astfel, din dorinta de a satisface cat ai multe cerinte de design si estetica, anumiti producatori folosesc acest material pentru a realiza pardoseli si scari din sticla securizata foarte rezistente.

Acestea reprezinta o inovatie in materie de sisteme de pardoseala si sunt potrivite pentru orice tip de spatiu menit sa sa impresioneze prin eleganta si luminozitate.

Siguranta, estetica si transparenta

Desi par fragile, pardoselile obtinute din acest material deosebit sunt foarte sigure si rezistente datorita procesului de securizare a sticlei.

In general, acest tip de pardoseala este realizata din sticla securizata si laminata, pe langa care se mai folosesc si diverse elemente de fixare discrete, dar puternice.

Astfel, sticla poate fi utilizata in orice fel de spatiu, chiar si acolo unde exista trafic intens.

Grosimea pardoselei este calculata in functie de fiecare proiect in parte, ceea ce garanteaza durabilitatea acesteia pentru o lunga perioada de timp.
De ce se foloseste sticla securizata?

Spre deosebire de sticla obisnuita, cea securizata este supusa unui procedeu special pentru a capata rezistenta la presiunea exercitata asupra pardoselei.

Altfel spus, aceasta este incalzita la o temperatura ce poate atinge 650 °C, acesta fiind punctul la care sticla incepe sa se inmoaie.

Odata ajunsa la aceasta temperatura, sticla este racita brusc, ceea ce ii ofera o rezistenta la socuri de 5 ori mai mare decat cea a sticlei clasice.

In plus, o alta particularitate a sticlei securizate este siguranta persoanelor in caz de accident.

Mai exact, in cazul in care se sparge, sticla se transforma in cioburi inofensive, cu muchii netaioase, astfel ca riscul de accidentare este foarte mic.

Pe langa beneficiile mentionate, sticla securizata mai are si alte avantaje:

-Poate fi utilizata pentru numeroase alte proiecte decorative si aduce un plus de eleganta oricarei incaperi sau locuinte;
-Este rezistenta la tensiuni termice;
-Confera luminozitate si senzatia de spatiu;
-Nu se zgarie, nu se pateaza si este usor de intretinut;
-Poate fi personalizata in diverse culori si modele.

Pardoselile din sticla securizata pot fi realizate in numeroase variante de design, astfel specialistii Securit pot folosi sticla mata, transparenta sau colorata pentru a da nastere unor interioare spatioase, pline de eleganta si rafinament.

In plus, acest material poate fi utilizat cu succes si la fabricarea pieselor de mobilier, scarilor si altor elemente decorative.
Fabrica Securit — Date de contact

Daca ati visat mereu la un camin modern, realizat la cele mai inalte standarde de calitate, Securit International este partenerul pe care il cautati.

Aceasta companie foloseste sticla pentru a crea efecte decorative deosebite cu ajutorul mobilierului, peretilor sau pardoselii din sticla.

Materialele utilizate sunt securizate si pot fi personalizate in functie de preferintele personale, dar si recomandarile specialistilor nostri.

Asadar, pentru mai multe informatii despre lucrarile din sticla, fie accesati website-ul www.securitinternational.ro

Fie discutati cu unul dintre reprezentantii companiei la numarul de telefon:

021 321 31 77

Sau prin e-mail:


office@securitinternational.ro

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.