SecuritInterntional.ro – Cabine de dus din sticla securizata – Inovatii dedicate vitalitatii corporale

Specialistii dermatologi recomanda ca dusurile sa fie facute atat la inceputul unei zile, pentru improspatarea mintii si relaxarea musculara, cat si seara inainte de culcare. Totusi, este foarte important de retinut ca dusurile fierbinti pot afecta pielea. Medicii recomanda sa nu stati mai mult de 15 minute in apa fierbinte, iar utilitatea unei cabine de dus din sticla securizata este recunoscuta intocmai pentru ca favorizeaza dusurile rapide.

Cum sa alegi o cabina de dus? — Atentie sporita la detalii!


De regula, cand cautati o cabina de dus trebuie sa aveti in vedere dimensiunile si forma acesteia. Este de preferat sa stiti dinainte dimensiunile spatiului unde urmeaza sa fie instalata pentru a nu cumpara una de dimensiuni nepotrivite si asta sa va produca insatisfactii.

In privinta locului unde o puteti monta aveti mai multe optiuni. Daca doriti sa o inlocuiti pe cea existenta, se instaleaza usor prin conectare la instalatia sanitara. In functie de spatiu de care dispuneti si de preferinte, puteti instala cabina de dus intr-un colt sau direct in perete.
Cabina de dus patrata — Caracteristici


Este unul dintre cele mai cautate modele deorece poate fi instalata oriunde. De obicei, lipsa spatiului reprezinta principalul factor in alegerea unei cabine de dus patrate.

Fata de celelalte tipuri de cabine de dus, aceasta se deosebeste prin faptul ca are toate cele 4 laturi egale. Poate fi instalata in colt, daca doriti sa economisiti spatiu, sau oriunde pe perete, daca spatiul disponibil si celelate obiecte sanitare permit acest lucru.

Cabina de dus rectangulara

Daca va doriti o cabina de dus pentru un anumit spatiu insa dispuneti de un spatiu mic, ati putea merge pe varianta unei cabine de dus rectangulare. Aceasta este un pic mai lata decat cea patrata insa usa are deschidere laterala.

Cabina de dus semi-ovala


Probabil una dintre cele mai cunoscute variante, de obicei se instaleaza in coltul baii. Detine o parte semi-ovala care se deschide prin 2 manere si este preferata de multi pentru aspectul elegant. Fata de celelalte tipuri de cabine de dus, aceasta ocupa mai putin spatiu indiferent de locul unde doriti sa o instalati.
SECURIT — Cabine de dus din sticla securizata


Cabinele de dus din sticla securizata adauga valoare camerei atat prin aspectul estetic, cat si din punct de vedere practic. Aceasta poate infrumuseta orice baie si este mult mai practica decat o cada cu perdele in care exista riscul ca apa sa se scurga pe jos.

SECURIT, fabrica romaneasca cu o traditie de peste 90 de ani, asigura o gama foarte variata de servicii complete in domeniul prelucrarii sticlei.

Daca va doriti o cabina personalizata din punct de vedere al dimensiunii sau aspectului, specialistii SECURIT va stau la dispozitie pentru a gasi impreuna cea mai buna solutie pentru dumneavoastra.

Date de contact


Pentru informatii suplimentare cu privire la gama de produse a firmei accesati magazinul online de prezentare a produselor disponibil aici: www.securitinternational.ro

Sau puteti suna la numerele de telefon:

021 321 31 77 / 0751.101.141

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.