Sfarsitul de an vine cu reduceri la tabla neagra striata de la Mesteru Manole

In aceasta perioada, Mesteru Manole are reduceri la tabla neagra striata. Pe site-ul magazinul online gasiti mai multe variante de tabla neagra striata la reducere. Daca doriti sa achizitionati acest material la super pret nu mai stati pe ganduri si intrati acum pe site.

Ce variante de tabla neagra striata gasiti la reducere pe site?

 • 3mm x 1.25m x 2m
 • 4mm x 1.5m x 2m
 • 3mm x 1.25m x 3m
 • 4mm x 1.5m x 2.5m
 • 5mm x 1.5m x 2m
 • 6mm x 1.5m x 2m
 • 5mm x 1.5m x 2.5m
 • 6mm x 1.5m x 2.5m

Daca vreti sa beneficiati de un material de calitate, Mesteru Manole este cea mai buna solutie!

Ce trebuie sa stiti despre tabla neagra striata?

Tabla neagra striata este un material care se obtine printr-un proces de laminare la cald. Practic, otelul, materia prima cu ajutorul careia se realizeaza acest material, este prelucrat la temperaturi foarte mari pentru a fi mai usor modelat.

Numele de „striata”, pe care acest material il are, se datoreaza stratiilor proeminente pe care le prezinta pe o fata, cealalta fiind neteda. Aceste striatii ii ofera acestuia o serie de proprietati unice. Datorita acestei proprietati unice, tabla neagra striata este utilizata in domenii speciale unde proprietatea aceasta face intotdeauna diferenta.

Principalele calitati pe care le are tabla neagra striata sunt urmatoarele:

 • Prima calitate speciala pe care tabla neagra striata o are este reprezentata de rezistenta foarte eficienta la alunecarea in medii cu umezeala ridicata. Aceasta se datoreaza striatiilor mentionate anterior.
 • Rezistenta ridicata la uzura este o alta calitate de mentionat. Acest material beneficiaza de o durata de viata foarte buna fara a mai fi nevoie de alte intretineri in plus.
 • Avand in vedere este o solutie eficienta pentru a fi utilizata cu precadere in medii cu umezeala ridicata, tabla neagra striata este tratata pentru a rezista actiunii agentilor corozivi ce se gasesc in apa si astfel aceasta va beneficia de o rezista ridicata in timp oferind in tot acest timp aceleasi proprietati.
 • O alta calitatea speciala pe care o are este data de faptul ca poate fi sudata si taiata la orice dimensiune fara ca proprietatiile sale speciale sa se piarda.

Principalele proiecte in care tabla neagra striata este o solutie des utilizata

In principal, datorita calitatiilor mentionate anterior, tabla neagra striata este utilizata de in cadrul proiectelor din mediile unde exista un grad de ridicat alunecare, atat in mediul exterior, cat si in cel interior.

De asemenea, acest material este utilizat cu eficienta maxima in domeniul constructiilor de nave maritime, masini, utilaje frigorifice si metalice, indicatoare rutiere si asa mai departe. In plus, acest material este o solutie eficienta si utilizata si in cadrul realizarilor interioarelor pentru masinile de pompieri si ambulante.

Alegand sa comandati online tabla neagra striata beneficiati de un pret foarte bun

Alegand sa comandati online de la Mesteru Manole, veti cumpara un produs care beneficiaza de un raport calitate-pret foarte bun si in plus, veti economisi timpul pretios pe care l-ati fi pierdut in magazinele de constructii fizice.

tabla neagra striata

Astfel, in cazul in care daca doriti sa utilizat in cadrul proiectelor dumneavoastra tabla neagra striata de calitate si la un super pret, o puteti comanda online de la Mesteru Manole pe care il gasiti la numarul de telefon 0741 238 406 sau pe mail la adresa office@mesterumanole.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.