Sisteme avantajoase de achizitie masini second hand vanzare – Finantare si aprobare rapida prin Leasing Automobile

Achizitionarea unei masini second hand trebuie facuta cu mare atentie, dar si o serie de verificari temeinice.

Multe dintre acestea arata excelent la exterior, insa au defecte ascunse ce vor necesita reparatii costisitoare ulterior. De aceea, cea mai sigura optiune este sa apelati la un dealer autorizat, ce va ofera istoricul real al oricarei masini second hand vanzare si posibilitati de achizitionare facile, sigure si rapide.

Leasing Automobile propune o serie de pachete promotionale avantajoase, printre care si auto rulate leasing, specialistii de aici fiind responsabili de toate demersurile necesare contractului de leasing.

Care sunt conditiile de finantare masini second hand de vanzare sau auto rulate leasing?
LeasingAutomobile.ro va ofera posibilitatea de a cumpara masini second hand sau rulate fie prin credit auto bancar, fie prin sistem de leasing financiar.
Indiferent de varianta pe care o alegeti, exista doua criterii esentiale pe care trebuie sa le indepliniti: un avans de 15%-50% si incheierea contractului pe o perioda cuprinsa intre 12 si 60 de luni.
Specialistii de aici va ofera toate informatiile necesare despre oferta auto rulate leasing, intruccat este important sa intelegeti toti termenii contractului.
Tot ei sunt cei care se ocupa de obtinerea si completarea documentelor necesare achizitionarii masinii.

Ce fel de marci puteti achizitiona prin programul auto rulate leasing?
Majoritatea masinilor din parc auto Leasing Automobile sunt importate din Germania, dar si de la alti dealeri autorizati internationali, calitatea masinilor comercializate fiind garantata.
Deoarece masina de vis a fiecaruia dintre dvs. este de obicei un BMW, AUDI, OPEL etc., puteti fi siguri ca prin oferta de auto rulate leasing veti ajunge in posesia autovehiculului mult dorit.
Masinile puse in vanzare sunt disponibile pe website-ul companiei, iar cautarea este mai simpla utilizand serviciul online de Cautare Rapida.
In cazul in care nu sunteti multumiti de rezultatele obtinute, specialistii LeasingAutomobile.ro va stau la dispozitie cu informatii complete.

Care sunt documentele necesare pentru achizitionarea unei masini second hand de vanzare prin Leasing Automobile?
Avand in vedere ca nu toti clientii sunt persoane fizice, iata cateva dintre documentele necesare pentru persoanele cu PFA si persoanele juridice:
—Cerere de finantare si fisa sintetica (cu semnatura in original);
—Original si copie a cartii de identitate ce apartine reprezentantului legal/persoanei imputernicite;
—Ultimele doua bilanturi anuale vizate de ANAF;
—Decizia consiliului de administrare;
—Certificat de inregistrare la Registrul Comertului etc.
Lista completa este disponibila atat online, cat si in showroom-urile Leasing Automobile.

Cheltuieli reduse cu auto rulate leasing — Afaceri de succes in parteneriat cu leasing Automobile
In afara de faptul ca masinile second hand au un pret de achizitie mult mai scazut fata ce cele noi, oferta de auto rulate leasing va mai aduce si alte beneficii de ordin financiar.
Leasing Automobile este unul dintre dealerii care se adapteaza cerintelor pietii si planurilor dvs., astfel incat toata lumea sa aiba de castigat.
Prin urmare, oricine poate achizitiona un autovehicul rulat, verificat complet si cu un istoric real, prin sistemul de finantare leasing.

Mai multe detalii despre serviciile Leasing Automobile gasiti pe www.leasingautomobile.ro

Date firma
Galati: office @ leasingautomobile.ro / telefon: 0741414488
Arad: officearad @ leasingautomobile.ro / telefon: 0741414466

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.