SIVECO România se află pe locul I în Topul Național al Firmelor 2017, la categoria “Cercetare-Dezvoltare și High-Tech”

Topul Național al Firmelor este un clasament al celor mai performante companii din România, organizat anual de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR)

Cu o tradiție de peste 150 de ani, Topul Național al Firmelor (denumit cândva ‘Rânduiala Negustorilor’), organizat în exclusivitate de Camera de Comert și Industrie a României (CCIR), este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai performante companii și parte integrantă a culturii de business din țara noastră, care continuă să rămână cel mai important moment de celebrare a mediului de business din România.

Topul este realizat în baza unei metodologii complexe, transparente și unitare la nivel național, implementată de Camerele de Comerț în toate județele țării.

În cadrul celei de-a XXIV-a ediții a ceremoniei de gală, au fost premiate cele mai performante companii din 7 domenii de activitate: industrie, servicii, comerț, turism, cercetare-dezvoltare și high-tech, agricultură, silvicultură și pescuit și construcții.

SIVECO România s-a clasat, pentru al doilea an consecutiv, pe locul 1 în domeniul ‘Cercetare-Dezvoltare și High Tech’, la categoria întreprinderilor mari.

‘În ultimii 3 ani am consolidat proiectul SIVECO 2.0, o companie reconstruită pe model european, bazată pe competențe, export, cercetare și inovație. În 2016, caracteristica definitorie a companiei noastre a fost agilitatea economică, deoarece am reușit să ne adaptăm cu success la mediul intern și extern în rapidă schimbare, lansând noi produse precum WAND, INOVAGRIA și ECOSUNT’, a declarat Florin Ilia, Președinte și Director General SIVECO.

Topul Național al Firmelor a clasat pe primele 10 locuri la nivel național 12.377 companii — operatori economici din diferite sectoare de activitate: peste 4.300 din industrie, peste 3.400 din servicii, circa 2.600 din comerț, peste 300 din turism, circa 500 din cercetare-dezvoltare și high-tech, peste 600 din agricultură, silvicultură și pescuit și aproximativ 600 din construcții. Cele 12.377 companii însumează o cifră de afaceri totală de aproape 150 mld. Euro, un profit din exploatare de circa 12,5 mld Euro și aproximativ 1,34 milioane de salariați.

Biroul de presă SIVECO România

communication@siveco.ro

Șos. București-Ploiesti nr. 73-81,
Victoria Park, Clădire C4,
Sector 1, București

tel.: 4021-302.33.00,
fax: 4021-302.33.91

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.