SMART ID DYNAMICS ADUCE IN PORTOFOLIUL IDMAG.RO CEA MAI NOUA TEHNOLOGIE MOBILA ZEBRA

TC8000 TOUCH MOBILE COMPUTER – NEXT GENERATION OF RUGGED MOBILITY

NOUL COMPUTER MOBIL LANSAT DE ZEBRA TECHNOLOGIES REVOLUTIONEAZA OPERATIUNILE DIN DEPOZIT, ECONOMISIND O ORA PE UTILIZATOR PE TURA

MAI MULTE CARACTERISTICI, CU 14% MAI MULTA PRODUCTIVITATE

DESIGNUL INOVATIV AL COMPUTERULUI MOBIL DE CLASA ENTERPRISE TC8000 CRESTE PRODUCTIVITATEA SI REDUCE OBOSEALA OPERATORULUI

Idmag.ro introduce in portofoliul de produse terminalul mobil TC8000 de clasa enterprise, o inovatie de referinta in tehnologia dedicata depozitelor, care va aduce castiguri semnificative in ceea ce priveste productivitatea si va reduce oboseala fizica a operatorilor. Computerul TC8000 este ergonomic si usor, avand un design inovativ ce reduce oboseala musculara prin eliminarea miscarilor de tip “inclinare si verificare” pe care personalul din depozite le face in mod repetat, cu terminalele traditionale. Eliminarea miscarilor repetitive salveaza secunde importante, ce in final duc la economisirea unei ore pe operator / tura – crescand in acest fel productivitatea cu 14% pe fluxul de lucru.

Zebra a colaborat cu utilizatori din intreaga lume pentru a re-gandi, reface designul si a reconstrui computerele mobile industriale, bazandu-se pe cercetari aprofundate si pe analizarea factorilor umani. In acest fel a rezultat noul computer mobil rugged TC8000 cu sistem de operare Android™- cu 33% mai usor decat computerele mobile traditionale, care cere mai putin efort muscular si de incheietura a mainii la utilizare, totul pentru a ajuta la cresterea productivitatii operatorilor din depozite. De asemenea, timpul de training in vederea utilizarii este mult mai redus iar introducerea datelor se face rapid si mai precis.

KEY FACTS

Proiectat pentru a fi utilizat in depozite, companii de logistica, productie si medii back-of-store din retail, noul TC8000 ofera baterie triple-shift (permite utilizarea timp de 3 schimburi, iar schimbarea bateriei se face fara a opri terminalul), poate fi utilizat in managementul depozitelor, audit de pret, store receiving, inventariere, voice-directed picking (VDP) si aplicatii de aprovizionare/reaprovizionare.

TC8000 este disponibil cu cel mai avansat motor de scanare al Zebra si cu primul scanner de proximitate hands-free intr-un device handheld, care poate fi activat dintr-un support de curea, un toc de prezentare sau un cart mount (kit instalare pe stivuitor, etc)

Romeo Iacob, Managind Director, Smart ID Dynamics
“Noul terminal mobil TC8000 va imbunatati si va eficientiza activitatile operatorilor din depozitele logistice. Am testat acest terminal si suntem incantati de designul acestuia si usurinta de utilizare. Faptul ca este un terminal ergonomic cu display “heads up” atat de usor de utilizat, mai ales de catre persoane nefamiliarizate inca cu terminalele mobile, face ca acest computer sa devina in curand un standard in industria mobile computing pentru depozite”.

Resurse: Video: https://www.youtube.com/watch?v=Uv-sovuTD9g

Fisa accesorii: https://www.idmag.ro/img/capturi_software/diverse_foto_site/TC8000%20Touch%20Computer,%20Accessories%20Guide,%20EMC%20Global.pdf

Fisa tehnica: https://www.idmag.ro/img/produse/75001-90000/89970/Zebra-TC8000–PREMIUM–802-11-A-B-G-N–BT-4-0–NFC–2D-IMAGER-STD-RANGE–SE4750SR—8-MP-CAMERA–4–WVGA-DISPLAY–1-GB-RAM–8-GB-FLASH–ANDROID-KITKAT-4-4-3–PROXIMITY-SENSOR–ACCELEROMETER–GYROSCOPE–DIGITAL-COMPASS–INTERNATIONAL_fisa_tehnica.pdf

Despre Idmag.ro

Smart ID Dynamics se bazeaza pe o experienta relevanta, fiind recunoscut ca furnizor important de solutii complete bazate pe cele mai noi tehnologii si platforme, disponibile atat in varianta on premises cat si in varianta cloud, in functie de cerintele de business si specificatiile clientilor, dar si un dezvoltator de solutii software pentru zona de automatizare si “Industrial IOT”, aplicatii complexe integrate cu sisteme informatice disponibile pe piata cu un inalt nivel de competitivitate. Platforma e-commerce idmag.ro este marca inregistrata Smart ID si se adreseaza companiilor din Productie, Retail, Logistica, Distributie, Utilitati, Servicii, in vederea achizitionarii in real time a instrumentelor necesare desfasurarii activitatilor de business uzuale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.