Spoturi LED | Introduceti acum Electric Concept pe lista preferintelor dumneavoastra

In primul rand, ce sunt aceste spoturi LED?

Incepand cu primele modele de spoturi LED, acestea aduc o noua gura de aer proaspat categoriei de tehnologie pe care o reprezinta.

Forma lor revolutionara si cea mai mica dimensiune a tehnologiei LED le permit sa fie integrate in orice, de la pereti, tavane si chiar mobilier, deschizand calea pentru recunoasterea lor la nivel mondial.

Iata de ce ar trebui sa cumparati un astfel de iluminat

In primul rand, pentru oricine, consumul conteaza. In acest sens, aceste spoturi LED consuma foarte putin curent in comparatie cu alte corpuri de iluminat bazate pe tehnologie mai veche.
spoturi led
Mai exact, studiile au aratat ca pentru a obtine o cantitate medie de lumina este nevoie de un reprezentant al acestor becuri LED care sa consume nu mai mult de 8 wati, iar in alte cazuri, cel putin 15 wati pentru alte unitati.

In plus, noile spoturi LED utilizeaza inovatii aduse de tehnologie care nu necesita circuite mari. Asa ca inginerii au reusit sa implementeze un modul pentru gestionarea controlului de la distanta a multor culori din spectrul RGB.

Spoturi LED: economisitor de energie si durabil

Dupa cum stim cu totii, aceste spoturi LED beneficiaza de tehnologia cu acelasi nume si de avantajele pe care le reprezinta in ceea ce priveste consumul de energie. Asadar, comparand aceasta forma de iluminat cu orice alt tip de bec, vedem ca, fara o greutate mare, valoarea energetica necesara este mult mai mica, care va fi luata in considerare si afisata pe factura de energie electrica la sfarsitul lunii.

Desi consumul este redus semnificativ, intensitatea luminii si suprafata iluminata raman aceleasi, facand in acelasi timp eficienta aceasta noua forma de iluminare.

Ceea ce face ca aceste spoturi LED sa iasa in evidenta este integrabilitatea lor. Drept urmare, se pot integra in orice mobilier, perete, podea sau chiar tavan si sunt discrete atunci cand nu functioneaza si eficiente cand sunt aprinse.

One comment to “Spoturi LED | Introduceti acum Electric Concept pe lista preferintelor dumneavoastra”
  1. Pingback: Spoturi LED | Introduceti acum Electric Concept pe lista preferintelor dumneavoastra | PR de la A la Z

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.