Spoturile cu LED – cum sa le pui intr-un apartament?

Sistemele de iluminat cu led au inceput sa fie folosite de toata lumea. Magazinul online LED-Concept iti ofera spoturi cu LED cu o tehnologie foarte noua, care consuma si mai putin decat cele vechi. Costul mic al facturii este doar unul dintre avantajele oferite de spoturile cu LED de la www.led-concept.ro. Durata de viata este si ea foarte importanta si trebuie sa stiti ca la spoturile cu LED durata de viata este mult mai mare fata de toate celalalte sisteme de iluminat. Cu pana la 50% mai mare.

spoturi led

De ce se detaseaza spoturile cu LED de celalalte becuri?

  • Spoturile cu LED se detaseaza fata de becurile cu incadescenta din punct de vedere al eficientei luminii cu consum redus, datorita faptului ca aceastea nu au deloc filament. Dupa cum poate ati observat, in ultimii ani atentia fata de mediul inconjurator a crescut foarte mult si probabil ca de aceea si tehnologia cu LED a inceput sa fie cautata de cat mai multa lume.
  • Daca nu stii ce fel de spot LED iti trebuie pentru aplica ta din casa sau de la birou sau dintr-un showroom, trebuie sa stii ca toate modelele de spoturi cu led de la LED-Concept se potrivesc oriunde si dau si un efect placut din punct de vedere al design-ului.
  • La fel, posibilitatea de orientare al fluxului luminous reprezinta un mare bonus pentru spoturile cu led. Datorita dimensiunilor reduse al corpului, singurele solutii de becuri au fost pana nu demult cel incandescente in variante de 35W si 50W. Datorita dezvoltarii tehnologiei spot LED pe SMD5050 acum avem un bec cu LED pentru spoturi la acelasi flux luminos dar cu un consum de 10 ori mai mic.

Folosind spoturile LED in apartament veti putea utiliza mult mai multe variante de alb: alb cald, alb rece sau pur si simplu alb natural. Si toate acestea doar la 4W.

Solutia ideala pentru iluminarea apartamentelor – spoturile cu LED

Studiile arata ca folosind spoturi cu led veti consuma mai putin cu pana la 50% mai putin curent fata de atunci cand foloseati mijloace de iluminat traditionale. Becurile vechi necesitau un timp de incalzire pentru a atinge un nivel ridicat de lumina. Ei bine, spoturile led de la led-concept.ro se aprind instantaneu si dau o lumina neintrerupta si placuta vederii. Led-Concept este unul dintre magazinele online cu o gama foarte larga de produse pentru iluminat pe baza de led. Led-Concept se lauda cu cele mai ieftine spoturi LED.
Datorita tehnologiei care evolueaza foarte rapid, trebuie sa aveti grija ce fel de spoturi LED sa cumparati, pentru ca in piata inca se mai gasesc becuri cu LED de tehnologie veche.

led-concept
Din aceasta cauza, noi recomandam magazinul online LED-Concept pentru ca stim cu siguranta ca spoturile LED sunt tehnologii noi care au un consum foarte mic si nu emana nici caldura.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.