Suma uriașă pe care Ion Țiriac o are de primit de la Guvernul Ungariei. Maghiarii au întârziat deja plata cu 3 luni

Ion Țiriac are de primit 370.000 de euro din partea Guvernului Ungariei, după ce omul de afaceri a mutat turneul de tenis masculin de la București, la Budapesta.
https://s.iw.ro/gateway/g/ZmlsZVNvdXJjZT1odHRwJTNBJTJGJTJG/c3RvcmFnZTAxdHJhbnNjb2Rlci5yY3Mt/cmRzLnJvJTJGc3RvcmFnZSUyRjIwMjAl/MkYwMiUyRjA3JTJGMTE1NzkzN18xMTU3/OTM3X3RpcmlhYy5qcGcmdz0xMDYwJmg9/NjM2JnpjPTEmaGFzaD04ZTlmYjEwMDEzZDA2OGIyMzM5YTYzYmYxZjFlYTViOQ==.thumb.jpg
Miliardarul român nu a primit încă această sumă, chiar dacă termenul limită de plată era luna octombrie a anului 2019, susține ziare.com.

Mai mult, pentru a rezolva cât mai repede această problemă, omul de afaceri i-a trimis o scrisoare ministrului Sporturilor din țara vecină, Tunde Szabo.

Maghiarii au anunțat că au virat banii în Federației Maghiare de Tenis

Pe de altă parte, presa din Ungaria lansează un scenariu incredibil și susține că Guvernul maghiarilor ar fi virat deja banii către Federația de Tenis. Chiar și așa, un lucru e sigur, banii nu au ajuns încă la Ion Țiriac.

Politicienii din Ungaria nu vor să lase acest caz la voia întâmplării, acesta fiind dezbătut într-o viitoare ședință a Federației.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.