Tânăr împușcat în cap în Gorj, deși se afla la 2 km de un poligon

Un tânăr de 22 de ani a fost împușcat în cap pe o stradă din apropiere de Târgu Cărbuneşti, deși se afla la circa 2 kilometri de un poligon de tragere, unde numeroși jandarmi au participat la un exercițiu.

UPDATE – Reprezentanţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) din Târgu-Jiu au declarat, pentru Agerpres, că tânărul rănit este stabil şi conştient şi va fi transferat la Spitalul Judeţean din Craiova pentru extragerea glonţului şi investigaţii suplimentare.

Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Gorj a anunțat, luni, într-un comunicat, că tânărul a fost rănit la scurt timp după ce a coborât dintr-o maşină pe drumul comunal Măceşu, la circa 2 kilometri de Poligonul Târgu Cărbuneşti, unde se efectuau trageri cu armamentul din dotare de către angajaţi ai Jandarmeriei Gorj.

“Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraş Targu Carbunesti au fost sesizaţi, luni, cu privire la faptul că un tânăr de 22 de ani, din comuna Aninoasa, la scurt timp după ce a coborât dintr-un autoturism pe drumul comunal Măceşu, pe raza oraşului Târgu Cărbuneşti, a fost lovit în cap de un obiect metalic ce pare a fi glonţ. Tânărul a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Locul unde se afla persoana vătămată se situeaza la circa 2 km de Poligonul Târgu Cărbuneşti şi unde, până la orele 11,55, au executat trageri cu armamentul din dotare lucrătorii IJJ Gorj”, se precizează în informarea IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă, sub supravegherea Parchetului Militar Timişoara.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.