Târgul Național al Mierii 9-11 Septembrie

TÂRGUL NAȚIONAL AL MIERII — EDIȚIA DE TOAMNĂ, organizat de Asociația Crescătorilor de Albine din România se deschide vineri 09 septembrie, ora 10.00, pe platforma apicolă din Băneasa, București, B-dul Ficusului nr. 42, sector 1.

 

 

 

 

 

 

 Cei peste 100 de expozanți prezenți — apicultori și firme specializate, își vor etala produsele într-o gamă extrem de diversificată: de la produse apicole obținute direct din stupină până la produse apicole condiționate sau alte preparate derivate din produse apicole—  suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc.

De asemenea, de acest târg vor putea beneficia și apicultorii, deoarece vor fi prezente și produsele dedicate acestora — stupi și componente, utilaje și alte echipamente apicole, produse pentru sănatatea albinelor, produse pentru nutriție, cărți de specialitate etc.

În prag de toamnă, bucureștenii și nu numai, sunt așteptati la Târgul Național al Mierii, locul perfect pentru a se îndulci cu minunatele produse ale stupului, miere, polen, propolis, lăptișor de matcă, suplimente nutritive și cocktail-uri, produse complet naturale ce vin din bogăția naturii dar și din hărnicia albinelor și apicultorilor.

PARTENERI MEDIA:

AGERPRES: http://www.agerpres.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.