Teatrul Arte dell Anima – programul lunii februarie

O noapte furtunoasă


Pe 11 și 25 februarie 2017, de la ora 19:00, Teatrul Arte dell’Anima prezintă o nouă reprezentație a celei mai recente producții ale sale — ‘O noapte furtunoasă’, de I.L. Caragiale, în regia lui Florin Liță.
Distribuția este formată din: Alexandru Banciu (Jupân Dumitrache sau Titircă Inimă-Rea), Adrian Piciorea (Nae Ipingescu), Mircea Alexandru Băluță (Chiriac Sotirescu), Vlad Lință (Spiridon Ionescu), Voicu Aaniței (Rică Venturiano), Vlad Brumaru (Ghiță Țircădău), Bianca Cuculici (Veta Dumitrache), Ana Crețu (Zița Venturiano). Scenografia este semnată de Ioana Colceag.

Un spectacol proaspăt, o viziune nouă a comediei lui Caragiale. O distribuție formată exclusiv din actori foarte tineri, aflați la început de carieră, ‘O noapte furtunoasă’ de la Teatrul Arte dell’Anima prezintă mahalaua românească de început de final de secol XIX într-o manieră actuală, subliniind contemporaneitatea operei lui I.L. Caragiale.

Astfel, cocheta sală a Teatrului Arte dell’Anima este transformată cu totul și își așteaptă spectatorii care vor deveni parte din spectacol, luând parte la acțiunea gândită de Caragiale și reconstruită de tânărul regizor Florin Liță. Nu ratați, deci, șansa de a fi prezenți la un spectacol care vă amuza, vă va detensiona, dar și care vă va pune pe gânduri. Și, așa cum și-a propus de la deschiderea sa, Teatrul Arte dell’Anima vă promite întâlnirea cu și descoperirea unor tineri artiști talentați pe care îi veți aplauda și în viitor.

Ne dorim ca publicul să simtă că face parte din spațiul de joc. De aceea, regia este gândită să includă întreg spațiul teatrului, nu doar scena; casa lui Jupân Dumitrache este chiar clădirea teatrului; iar spectacolul depășește îngrădirea impusă de scenă, existând părți din spectacol care se vor juca pe stradă, în ‘văzu’ lumii’, vorba lui Nenea Iancu.

Vă invităm, așadar, pe 11 si 25 februarie 2017, de la ora 19:00 la spectacolul ‘O noapte furtunoasă’ de I.L. Caragiale, la Teatrul Arte dell’Anima (str. Făinari nr. 17D). Biletele se găsesc la sediul teatrului. Rezervări la tel. 0733.060.033. Mai multe detalii și pe adresa office@artedellanima.ro

Pret bilet: 35 de lei


Copii răi

Pe 22 februarie, la ora 19:30, teatrul Arte dell’Anima vă așteaptă la spectacolul ‘Copii răi’ de Mihaela Michailov. Acesta este o producție a teatrului Arte dell’ Anima și îi are în distribuție pe: Ana-Maria Irimia, Raluca Jugănaru si Alin Potop.

Regie: Geanina Hergheligiu
Scenografie: Ruxandra Manolovici
Light & Sound design: Alexandru Bibere
Mișcare scenică: Alina Iacov Lazăr

Copii răi este spectacol-manifest al generației ‘copy-paste’, al generației ‘la un click distanță’ împotriva sistemului educațional din școli dar și de acasă, un spectacol acut, necesar, care induce publicului teme clare de reflectie si actiune.

O piesa actuală, cu actori puternici, naturali, umani, care își doresc să contureze prin jocul lor, căt mai bine realitatea în care trăim.

Așadar invitația vă este deschisă pentru data de 22 februarie, ora 19.30, la teatrul Arte dell’Anima. Biletele se găsesc la sediul teatrului din strada Făinari 17D(zona metrou Obor). Pentru rezervări și detalii puteți suna la 0733 060 033 sau email la adresa office@artedellanima.ro


Pret bilet: 30 de lei

,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.