Tentativă de suicid, urmată de EXPLOZIE într-un apartament din Bistriţa. Trei persoane, printre care şi un pompier, au fost rănite

O explozie puternică urmată de un incendiu a avut loc miercuri într-un apartament din Bistriţa după ce proprietarul a încercat să se sinucidă sărind de la etajul patru. În urma exploziei, două femei, una dintre ele însărcinată, şi un pompier, au ajuns la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX. Un bărbat din Bistriţa a încercat să se sinucidă şi s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc. În timpul intervenţiei ISU Bistriţa pentru salvarea vieţii bărbatului, apartamentul în care acesta locuia a explodat, un pompier şi două femei, dintre care una însărcinată, au suferit răni.

Explozia a fost urmată de incendiu.

“În urma exploziei au rezultat trei victime. Este vorba de două femei, dintre care o gravidă, şi un bărbat. Victimele prezentau multiple traumatisme şi plăgi. Au fost stabilizate la locul incidentului de către echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi au fost transportate la spital pentru mai multe investigatii şi tratamente de specialitate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, Ciprian Păcurar.

Surse oficiale au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că bărbatul rănit este pompier.

Bărbatul care a încercat să se sinucidă a fost dus şi el la spital, rănit.

O anchetă a fost declanşată în acest caz.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.