Tineretului City – amplasament între două parcuri importante din București

Ansamblul rezidențial Tineretului City este format din 148 de apartamente și se află în zona Tineretului din București. Complexul este construit la cele mai înalte standarde, cu materiale și tehnologie de ultimă generație.
Tineretului City este un ansamblu de apartamente noi, structurat pe 14 nivele, S+D+P+M+11E, amplasat într-o locație deosebită din apropierea Parcului Tineretului, a Centrului Comercial Sun Plaza și a Stației de Metrou Piața Sudului. Blocul însumează 148 de apartamente noi de 2 camere și 3 camere, spațioase, bine împărțite și cu finisaje de calitate, atractive atât pentru rezidență, cât și pentru investiție.
Situat în zona Calea Văcărești, în imediata vecinătate a două dintre cele mai importante zone verzi din București, Parcul Tineretului și Parcul Natural Văcărești, ansamblul rezidențial Tineretului City răspunde tuturor exigențelor privind amplasamentul rezidențial. În plus, locatarii acestui complex rezidențial beneficiază de locuri de parcare, un aspect foarte important pentru posesorii de mașini care cunosc dificultatea găsirii unui loc în Bucureștiul aglomerat. În
Tineretului City locurile de parcare nu reprezintă o problemă, ansamblul dispune de 184 de locuri.

Conceput să îndeplinească ultimele cerințe în materie de arhitectură și construcție, Tineretului City oferă posibilitatea achiziționării de apartamente cu 2 sau 3 camere la prețuri pornind de la 1.250 euro pe metru pătrat. Pe www.DezvoltatorImobiliar.ro găsești răspunsul căutării apartamentului ideal.

Contact DezvoltatorImobiliar.ro
office@dezvoltatorimobiliar.ro
0785 208 000

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.