#TOGETHER4EU! Într-un film care are ca subiect unitatea Uniunii Europene, personajul care îl interpretează pe Klaus Iohannis cântă la contrabas!

#TOGETHER4EU este conceptul sub care s-a realizat un film dedicat social media și validează, folosind o metaforă ușor de decriptat, necesitatea identificării unei abordări comune pentru viitorul Uniunii Europene.

Ineditul filmului este că acesta prezintă într-un singur material atât povestea realizării acestuia cât și filmarea propriu-zisă, interpretarea Odei Bucuriei de Beethoven, imnul Uniunii Europene, într-un parc din România, în luna septembrie a acestui an.

Producția a fost realizată de compania Play by Play (e-mail: play_by_play@yahoo.com), cu ajutorul substanțial al unui colectiv de copii de la Colegiul de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava, îndrumați de profesorul Cătălin Luca, al Filarmonicii de Stat din Botoșani și al sponsorilor.

Mesajul este simplu și asumat, iar semantica acestuia, extrem de puternică, poate genera premise corecte pentru cristalizarea atitudinilor pozitive față de UE și față de politicile publice ale acesteia.

În opinia celor care au muncit la acest film, liderii de astăzi ai Uniunii Europene trebuie să găsească o abordare comună și solidă, așa încât viitorul spațiului comunitar să garanteze dezvoltarea armonioasă a tuturor națiunilor care astăzi formează Uniunea Europeană.

Vizionați filmul aici:

Uniunea Europeană nu este o noțiune abstractă. Nu suntem diferiți! Avem cu toții, indiferent de naționalitate, drepturi și obligații similare. Liderii Europei de astăzi trebuie să înțeleagă că abordarea corectă a viitorului Uniunii este cea în care cetățeanul european se poate baza pe capacitatea lor de a interpreta, pentru binele celor peste 500 milioane de suflete, o singură partitură! "Odă bucuriei"! #together4eu

Posted by Play by Play on 26 Octombrie 2017


Play by Play

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.