Topul tendințelor în moda feminină, pentru sezonul de primăvară-vară 2017

Anul 2017 aduce cu sine schimbări importante, în ceea ce privește trendurile din modă. Pentru că femeile sunt cele mai curioase să afle, an de an, ce obiceiuri se demodează și care sunt cele mai chic tendințe actuale, iată, în continuare, ce anume s-a schimbat și ce recomandări ne fac marii creatori de modă, pentru sezonul primăvară-vară.

Salopetele cu pantaloni maxi: eleganță, confort și mister
Una dintre piesele vestimentare ce s-a remarcat pe marile podiumuri din lumea modei este, de departe, salopeta pentru femei. Extrem de bine acceptată, aceasta a fost ‘îmbrățișată’ de anul 2017, oferindu-i titlul de cea mai inspirată alegere, când vine vorba despre elemente seducătoare și, în același timp, misterioase. Fiindcă salopetele sunt elementul-cheie, atunci când trebuie să vă prezentați la un eveniment din familie, la o întâlnire de afaceri sau la o cină într-un local aparte, acestea nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei femei.

În ceea ce privește cele mai frumoase modele de haine, realizate din materiale de calitate, cu care sigur veți face o impresie foarte bună, apariția dvs. la un eveniment stârnind admirația celorlalți invitați, salopetele create de designeri români sunt ceea ce vă trebuie. Această nouă tendință se extinde tot mai mult și în România, unde femeile au început să pună rapid accentul pe unicitate, tocmai pentru a fi sigure că poartă ceva deosebit și care nu riscă să mai fie purtat și de o altă femeie, la același eveniment. Dacă aveți nevoie de inspirație, aruncați o privire asupra modelelor de salopete de la designeri pe Womanland, articole realizate de un designer român ce reușește, cu fiecare creație vestimentară, să uimească prin suflul nou adus în modă și modelele pline de feminitate, tocmai datorită materialelor de calitate folosite, a croielii inedite și a mixului de texturi.
Rămânând cu gândul la frumoasele salopete realizate de designerii români, mergem mai departe pentru a discuta despre alte elemente care se anunță de succes, în 2017. Dacă ești o persoană care adoră să își pună în valoare feminitatea, atunci mânecile voluminoase bufante, volănașele, despicăturile seducătoare vor reprezenta, toate, atuurile tale.

Dacă, până acum, moda androgină a fost evidentă, designerii au decis ca anul 2017 să fie mai mult anul feminității și senzualității. De aceea, nu trebuie să fie cu mirare dacă vom vedea, pe stradă, articole vestimentare create din stofe transparente, cu jabouri și volănașe. Aceste două elemente se pretează foarte bine la rochii, fuste și bluze drapate, exprimând feminitatea oricărei reprezentante a sexului frumos.

Dacă, totuși, nu simți ca acest stil vă reprezintă, în mod special, specialiștii dau undă verde la sacourile sobre, gecile din piele de tip biker și gecile de sport. Combinate în mod creativ, vor rezulta într-o ținută care nu va trece neobservată, în nicio situație.
După cum aminteam mai sus, transparența va fi o altă tendință predominantă, în primăvara-vara anului 2017. Ce materiale se vor regăsi în articolele vestimentare ale sezonului cald? Designerii au ales mătasea, organza, sifonul, dantela și tulmarinul pentru a fi vedete, în vara ce urmează.

Totuși, cea mai îndrăzneață tendință a sezonului este reprezentată de hainele cu despicătură adâncă. Aceasta este întâlnită, în mod predominant, la rochiile și fustele de lungime midi și maxi. Picioarele trebuie să se afle în centrul atenției, așa că puteți opta și pentru pantaloni scurți, jeanși scurți.

Femeile care încă suspină după ținutele retro se vor regăsi în 2017, deoarece acestea revin în forță, prin mânecile voluminoase și bufante. Nici acest trend nu este unul simplist, mânecile putând avea diverse forme, precum felinar sau cu dimensiuni impunătoare. O altă variație ar fi ca una dintre mâneci să fie imensă și bufantă, iar cealaltă mână să rămână complet dezgolita. Ambele variante sunt la fel de interesante și provocatoare, așa că merită încercate.

Alt element ce revine in 2017 este reprezentat de dungi. Culoarea lor conteaza mai putin, tot ce trebuie este sa existe: pe sarafane, salopete, pantaloni scurti de vara sau chiar rochii de seara. Dungile pot fi distribuite pe orizontala, pe verticala, diagonal, spiralat, disponibile in varianta monocromatica sau in toate culorile curcubeului. Daca in 2016 imprimeurile florale se aflau in atentia fashionistelor, in 2017, dungile vor depasi cu mult popularitatea acestora.

În ceea ce privește elementele de decor foarte populare în 2017, penele și franjurile sunt tot mai folosite la înfrumusețarea hainelor, a articolelor de încălțăminte și a accesoriilor. Penele de struț creează ținute pline de mister și feminitate, dar pot fi folosite, spre exemplu, și la costume sobre. Punctul forte al franjurilor este ca până și cea mai anostă ținută vestimentară va căpăta, cu ajutorul acestora, o notă clară de dinamism și vivacitate.

Metalicul: nuanța pielii de reptilă face senzație, anul acesta
Pentru o ținută de seară cu adevărat fermecătoare, articolele realizate din stofe lejere cu lurex sunt un must-have. Revin, într-o variantă actualizată, bineînțeles, pantalonii care oferă acel efect de folie de staniol, precum și costumele ce conțin pantaloni cu luciu de oglindă. Chiar și rochiile sunt metalizate, nuanțele inspirate de pielea reptilelor regăsindu-se la o gamă variată de articole vestimentare. Chiar și colanții pe care îi îmbrăcați la sala de fitness au acel aspect de solzi metalici! Putem afirma că decorul din paiete este detronat de efectul metalic, atât de nou și incitant pentru femeile pasionate de modă!
Cu siguranță ați și văzut, până acum, noua modă a pijamalelor de stradă, care a revenit în forță. De la Andreea Esca, la celebra cântăreață Rihanna sau actrița Selma Hayek, pijamalele de stradă și-au făcut intrarea în modă, fiind acceptate foarte ușor de o mulțime de femei de succes care și-au dorit sa fie în pas cu moda. Acestea sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate, cum ar fi: dantela, mătase, atlas sau șifon, predominând nuanțe precum ivory, perlate sau chiar negru elegant.

Pentru persoanele sportive, 2017 se anunță unul foarte provocator
În acest an, se remarcă articole vestimentare de tip sport cu diverse imprimeuri amuzante, inspirate din desenele Disney și personaje îndrăgite de cei mici și adulți, deopotrivă. Stilul jucăuș se potrivește de minune oricărei persoane care duce o viață activă și sănătoasă, plină de energie, pentru care sportul este un stil de viață.

În încheierea acestui articol, amintim că cea mai populară culoare a sezonului de primăvară-vară 2017 este rozul. Acesta este prezent în toate nuanțele sale, de la roz prăfuit, la fucsia intens. Iar combinațiile de culori care, până acum, erau ‘de neiertat’, sunt permise și chiar constituie un must-have, pentru o ținută cu adevărat ieșită din banal. Aici, se poate aminti o combinație de culori precum roz și roșu, care avea un ‘nu’ categoric, din partea creatorilor de modă. Anul acesta, se pare că aceștia au reevaluat situația și au ajuns la concluzia că merită încercat! Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.