Tot ce trebuie sa stim despre procedura cu drenaj limfatic

Ce este si la ce ajuta un drenaj limfatic?

Acest drenaj limfatic este o metoda de detoxifiere a corpului si stimuleaza sistemul de filtrare al acestuia. Procedura stimuleaza procesul de curatare care in mod obisnuit este incetinit de factori precum dieta nepotrivita sau lipsa de miscare.

Prin drenaj se elimina o parte din apa, ceea ce ajuta la tonifierea pielii si la ameliorarea aspectului de coaja de portocala. In plus, combate retentia de apa si senzatia de picioare grele, creste gradul de oxigenare a tesuturilor, elimina balonarea, amelioreaza problemele circulatorii, ajuta la relaxare, imbunatateste calitatea
somnului si intareste imunitatea.

drenaj limfatic

De asemenea, procesul este ideal de executat vara, pentru femeile care vor sa arate foarte bine in costumul de baie.

Cat de des putem sa facem drenaj limfatic si cum se executa acesta?

Specialistii recomanda sa apelam la curele cu drenaj limfatic de cel putin doua ori pe an. De regula, o cura cuprinde 6-10 sedinte care se pot efectua de doua ori pe saptamana. Acest tip de procedura este indicata oricarei persoane, fie ea barbat sau femeie, care sufera de o retentie mare de apa sau care tine o cura de detoxifiere sau slabire, pentru a obtine rezultate mai bune.

El se executa cu ajutorul aplicarii unor miscari de presiune usoare de blocare-deblocare cu ambele maini, pe suprafata vaselor specifice, in special la nivelul punctelor strategice si ganglionilor. Prin intermediul acestor miscari se stimuleaza canalul limfatic astfel incat sa se transporte mai usor limfa.

Care este pretul unor sedinte si unde se pot executa in Bucuresti?

Clinica Fysiogand din Bucuresti este un centru cunoscut pentru procedurile de remodelare corporala care propune servicii integrate de masaj si intretinere a aspectului corpului. Ei dispun de aparatura de ultima generatie si de personal bine instruit, in special pentru procedurile de drenaj limfatic.

Daca doriti sa apelati la astfel de proceduri, clinica Fysiogand din Bucuresti dispune de o gama larga de pachete promotionale de drenaj limfatic, combinate fie cu masajul anticelulitic, fie cu cu sedinte de reflexoterapie. Pretul a 10 sedinte standard de drenaj limfatic este de 550 de lei, avand totusi posibilitatea sa optati si pentru pachetul de 5 sedinte de drenaj plus 5 sedinte de mesaj anticelulitic/relaxare la acelasi pret.

Vara se apropie cu pasi repezi! Viziteaza clinica Fysiogand si alege pachetul potrivit pentru nevoile tale!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.