Tratamentul cu ultrasunete – silueta perfecta si iarna

Ce sunt aceste ultrasunete si cu ce ne ajuta mai exact?

Este bine stiut faptul ca in ultimii ani femeile au apelat la tot femul de metode pentru a obtine un corp frumos si suplu. Cea mai recenta modalitate de a scapa de aspectul de coaja de portocala si de kilogramele in plus foarte suparatoare este tratamentul cu ultrasunete.

Asadar, acest tratament cu ultrasunete pe care il gasiti la centrul de remodelare corporala Fysiogand reprezinta o metodata garantata de ascapa de celulita si de a va netezi aspectul pielii dumneavoastra.
ultrasunete

La cate sedinte de ultrasunete trebuie sa apelati?

Fiecare corp omenesc este diferit si splecial in felul sa propriu si actioneaza diferit la anumite proceduri. Ei bine, nevoile femeilor difera de la caz la caz si ele, iar numarul de sedinte de tratament cu ultrasunete variaza in functie de organism si necesitatile acestuia.

In general, specialistii va vor consulta inainte de tratament si va vor aduce la cunostinta anumite sugestii astfel incat dumneavoastra sa faceti alegerea perfecta. Uneori, in cazul acestui tratament cu ultrasunete, exista posibilitatea de a combina sedintele cu alte modalitati de remodelare corporala precum drenajul limfatic sau mesajul anticelulitic. Va asiguram ca rezultatele vor fi suprinzatoare.

De-a lungul existentei acestei proceduri non-invazive s-a demonstrat faptul ca in general vezi vedea modificari asupra aspectului corpului dumneavoastra dupa un numar de minim 6 seinte, insa veti ajunge la un rezultat final optim abia dupa efectuare a 12 sedinte de tratament cu ultrasunete.

Cat dureaza o astfel de sedinta si pe ce zone putem aplica acest tip de tratament?

Atunci cand va veti prezenta la o sedinta de tratament cu ultrasunte nu va veti afecta activitatea zilnica in niciun fel. In general, o sedinta de acest fel dureaza intre 30 de minute, ajungand la 90 de minute, acest fapt fiind explicat de complexitatea zonei alese de catre dumneavoastra.

De cele mai multe ori, femeile aleg terapia aceasta pentru a trata uramtoarele zone problematice: in special si cel mai des intalnit tratament este cel din zona abdomenului, fiind urmat de tratamentul feselor, al picioarelor, spate, maini si genunchi.

Gasesti tratamentul cu ultrasunete la clinica de remodelare corporala Fysiogand din Bucuresti la preturi foarte accesibile si te vei bucura de cele mai de calitate servicii de acest gen din capitala. In plus, angajatii acestui centru sunt angajati foate bine pregatiti, cu o experienta vasta in domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.